Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

VSI

anna_098

ja ich uz teraz nevycesavam, lebo uz nemam, ale ked som mala som pouzivala taky hreben

www.sestra.sk

tu ho pozri a da sa normalne kupit v drogerke a nie je ani drahy myslim ze stoji okolo 10sk, ale nedalo sa s nim vycesat uplne vsetko, nieco mi musela mama s nechtami povyberat, boze hrozne spomienky =D

sisa.SS

A cim ich vycesavas ?? normalnym grebenom z uskymi stetinkami?? alebo specialnym ?? a idu von?? lebo ja mam specialny hreben co bol pribaleny k jednemu oleju ale taa nejako uz nevycesava...na zaciatku mi vycesaval perfektne ale teraz sa uz asi roztiahli setinky a uz nevycesava vobec. A nechcem kupovat ten lej znova len kvoli hrebenu. Alebo predavaju aj hreben osobitne ??

annka_098

no ja som mala prvykrat za tyzden som sa toho zbavila (v tedy som si to myslela=))pomocou alpových zabalov a octu a neustaleho vycesávania a mam dost dlhe vlasy, tak si vies predstavit tu robotu.... no a potom asi tyzden som si pozerala vlasy a nic, tak som sa na to trochu vyflákla a o dalsi tyzden som uz nasla jednu taku malicku, ked som si precesávala vlasy. hned som si urobila alpový zabal, na druhy den som zasa nasla uz trocha väcsiu -> znova zábal....ale uz asi pol roka mam pokoj, chvalabohu...som sa toho pomerne rychlo zbavila, lebo citala som, ze niektore baby aj pol roka mali vsi... tak asi tak za tyzden si urob este alpovy zabal, tak preventívne ;)

agaven

no ja som davala ocot aj s vodou riedenou aby jej to pomohlo nie nic aj alpu a do dvoch tyždnoch mala ich zase difustil nic vsivaven hederin nic jedna povedala orechy v alkohole ale ja by som vyskusala aj tu supu no chcem dat supu z orecov do vodky a do speju s striekat jej to ale lekar mi predpisal neemoxan a kozna pedicul hermal ale tie som neskusala inak teras jej davam tee oil teatre olej a s vodou prevarenou vo strekaci striekam jej to a nič nema poradila mi to detska lekarka co davala ona a zabera asi 25 kapiek a 2 dc vody a postriekam jej to ten olej vyuzijete na rany na v ustak ked mate infekciu napr ako ked su odreniny atd ako aj ked je nadcha do noso ale s par kapkami cistej vody musi sa to riedit tak ako sa ten vyrobok vyuzije aj na ine nie ako kupite pripravok len na vzi a nic s toho a 200 korun prec

sisa.SS

No fakt si ma nepotesila...ale bola som si toho vedoma ze si hlavu musim este sledovat. Hnidy este mam zopar ale poctivo ich vytahujem a oni by mali byt uz zadusene, cize by sa nemali vyliahnut uz.