Stacker 3 XPLC™ - má niekto skúsenosť?

moj_nazor

doubledog a ktore by si skor odporucal? no ja sa nad tym vzdy dost zamyslam. Kedysi ma strasne lakali take tie tabl-ze to ma clovek zjest a schudne, ale ked som si vzdy aj kupila, vydrzalo mi to tyzden, takze som ani nemala cast zistit, ci by som schudla, ale uz tomu neverim ani tolko, co kedysi. Podla mna to bez zmeny v stravovani a cvicenia proste nejde a keby to slo, tak by to inak vyzeralo na svete a presne, ako niekto uz pisal tu na stranke, ze by ten vyrobca dostal Nobelovu cenu :)) Ja chcem nieco take, co ma podpori pri cviceni, nechcem prilis tvorbu svalstva, skor aby sa viac stratili tuciky :)) Vyskusala som predtym take tabl., volalo sato nejako Thermo-nieco, neviem uz nazov, potila som sa pri cviceni viac, ale zeby mi to extra pomahalo, no neviem, myslim, ze vsetko dosiahnute bolo dostatocne odreté.. Tak ak mas nejaku radu, sem s nou :) Ja sa len preto pytam, ze som toto nasla na cz strankach, ale ked som googlovala, tak mi naslo akurat slovenskych predajcov a kazdy pise navlas tie iste info.. na americkych strankach zas pisu o tom jak o neviem com, ale ako pisem - no neviem, moc neverim, ci to nie je umelo vytvorena reklama. Ja sa v chemii moc nevyznam, takze to podla zlozenia moc neodhadnem, ale budem fakt rada, ak poradis nejaky iny vyskusany pripravok, pripadne podla zlozenia :) dakujem

doubledog

podla mna je to dobry spalovac, ale to usudzujem len zo zlozenia, nemam vlastnu skusenost
moze to pomoct, chybu urcite nespravis, aj ked su podla mna aj lepsie

moj_nazor

doubledog, ja sa fakt ospravedlnujem, ale nechapem, preco mi naskocila takato ip adresa, lebo inak ju mam v inych prispevkoch inu, takze som sama z toho mimo, moc sa do toho nevyznam.

Chvalit preco tie tabl. nemam, lebo nemam s nimi skusenosti, preto som chcela vediet, lebo som zasa narazila na inej stranke na ne, tak ma zaujimalo, co a ako. Nie som ziadny dealer ani podobny predajca/distributor, takze ich fakt nemam preco chvalit, navyse si myslim, ze vela je o placebo-efekte, ze clovek schudne hlavne tym, ze si mysli, ze schudne, aj ked nie vzdy to plati :)
Ale vela ludi viac vie, tak preto by ma zaujimalo, ci ma fakt s tym niekto pozitivnu skusenost, na zahranicnych strankach to strasne chvalia, ale podla mna na strankach predajcu su vzdy len umelo-vytvorene chvaly, aby sa to proste predalo.. tot vsio :)

doubledog

moj_nazor, naozaj sikovny marketing, treba uznat :)
len nabuduce sa vrat ako stackerka a vychvaluj ho ze je super

moj_nazor

teraz sa pozeram, ze mi nahodilo rovnaku IP ako zakladatelke, ale som si na 1000% ista, ze ja som to nezakladala :) keby mal niekto pripomienky, neviem,cim to je, mozno ked som prihlasena z cafe net?

Helus

Ahoj aj ja som si ho kupila pred tyzdnom,a zatial nevidim ziadne ucinky,ze by mi tuk mizol,racio strava,ziadne sladkosti,po 17 nejem,a cvicit nemozem zo zdravotnych dovodov,keby som cvicila tak by boli iste aj vysledky.