ahojte, uz dlhsiu dobu pouzivam internetovy prehliadac exploler... ale napr na youtube mi seka video, uz poriadne nemozem pozerat ani film cez internet... chcem ho zmenit.. ake mate skusenosti s prehliadacmi mozila alebo google chrome... opera... ktory mi odporucate?
INTERNETOVY PREHLIADAC
no najlepsi je samozrejme s platnou licenciou :)
ten nod32 som mala aj ja, zevraj je velmi dobry ale teraz mam avg.
ale bolo by dobre, keby sa ti ozval nejaky technicky typ na to :)
tak prijemne upratovanie :)
dakujem, dnes mam upratovaci den na pc, lebo tu mam neporiadok atd atd... a este jedna vec. viete mi poradit nejaky vymakany antivirusovy program? ja mam eset snart security...
stiahla si si ten adobre flash player do pc? tak ho normalne zacni instalovat, len musis mat vypnuty internet. ono ti vypise, ktore otvorene programy brania v instalacii a dalej len pokracuj.
nemali by byt ziadne problemy. ked hej, tak pc restartuj a skus znova :)
vela stastia
a pocujte, jednej veci nechapem... ked si nainstalujem Mozillu Firefox, a chcem pozerat video, napr. z archivu Markizy, alebo Jojky... tak mi vzdy vyhodi nainstalovat player... adobe, flash... atd... ale nikdy mi nejde nainstalovat. kde je potom problem? v nastaveniach alebo...?
Komu sa paci Firefox, nech skusi aj ten K-Meleon a mozno bude prekvapeny. Je na tom istom jadre zalozeny, ale rychlejsi + viac funkcii.
mne najviac vyhovuje a co najviac aj pouzivam, teda stale :) - MOZILLA FIREFOX.
Osobne oblubujem Operu, ale pre vacsinu ludi je vhodnejsi Firefox.
Na slabsie pocitace je mozno dobry celkom zaujimavejsi K-Meleon, ktory je taka upravena rychlejsia verzia Mozilla Firefoxu s mnozstvom funkcii...