Ahojte.. o par dni budem mat rok s partnerom co spolu chodime.. a neviem co mu mam kupit..
Co vy ste kupili na vyrocie pre svojho partnera??? alebo co by som mala take kupit alebo vymysliet..
darcek pre partnera
nehovorim ze mu ma kupit ruzove kolesa ide skorej o to ze co ak sa netrafi do jeho vkusu tak to vyznie fakt divne.teda mojmu frajerovi kebyze dam hentake nieco tak by asi vyvalil oci.nie ze by to nevyuzil skorej by mu to prislo dost divne kebyze to dostane odomna. a okrem toho chalan ma 20 rokov myslim ze taketo darceky su vhodne pre niekoho kapanek starsieho.tot moj nazor a okrme toho hned by zistil ze jej to niekto poradil lebo podla mna zenu nenapadne niečo take kupiť. ja by som si napriklad vedela predstavit ze hento dam svojmu otcovi.
na vyrocie staci ak mu vyrobis nieco. ja som minule frajerovi len tak nakreslila obrazok.fakt total volovina a vies jak ssa potesil? :D normalne si to vystavil :D
Tak mu ma kupit ruzove kolesa na auto ? Alebo ide o to, urobit mu radost ?
Mozno romantika - co tak vikend, kde pojdete na tie male pretekarske buginy a zajazdite si na nich spolu, ak ma rad auta ? Je to nieco ako take male formulky a v poriadnej rychlsti sa da po terene, pretekarskej drahe na tom nahanat...
sorry ale je to totalne ANTIromaticke! myslím to naradie
Ak sa zda, ze to nevyzera dost exkluzivne, mozes mu kupit toto:
Iba link na obrazok Victorinox SwissTool CS Plus:
A chces urobit radost jemu, ci sebe ? :)
ja by som mu dala nieco take romanticke a zeby si to zapamatal abo ja neviem nieco take extra .. a uz ked nie tak nieco tak eze podarene a zabavne
nevyzerá to zle ale niej to take cudna na vyrocie ked mu to dam ?? ..
diky
Su rozne vychytavky, ale s niecim takymto /nechcem robit reklamu, tak linkujem iba obrazok pre ilustraciu/ sa da normalne pracovat...
nie je to zly napad :) ale on ma dost takych veci doma...