wedel by mi prosim vas niekto powedat kolko stoji potrat?
Cena potratu
a preco by mali o tom pisat, ved to vobec nie je to iste! ked sa niekto na dieta neciti a omylom sa zadari, tak je lepsi potrat ako by malo byt vychovavane bez lasky, zabespecenia, strechou nad hlavou.
haw jezíííííš vobec si nepochopil/a ja som to myslela tak ze ked nejaka zena pojde na potrat tak ju nikto neodsudi, lebo o tom nikto neviem, lebo cusi a ked to 17-rocne dievca vyhodilo babatko z okna tak ake halo narobili? ved to je toto iste len potrat je v utajeni ja som nepisala o bilboardoch a reklamach.
nehovori? tak neviem ako u teba, ale u nas v BA organizacie minaju velke peniaze na nezmyslelne bildboardy typu :" NEZABIJES" atd...
haw to je tvoj nazor moj je taky len o potrete sa nehovori iba cusi.
potrat nie je ako vyhodit babo cez okno.
suhlasim plne s aluskou potrat je taka ista vec ako keby vyhodila babatko cez okno, len tolko ze o potrate sa nehovori, lebo o tom nikto nevie ako o tom.
Používateľ
NEkonzervat s tymto celkom suhlasim...ako ja tiez neuznavam potraty...ale len ked si nejaka 15 rocna zmysli ze ide na potrat lebo nevie pouzit jeden debilny kondom...proste neznasam ked sa ludia spoliehaju len na potrat
alebo ked niekto povie, ze nema na dieta peniaze..dobre..ale tak existuje kondom, alebo aspon prerusovana suloz (aj ked nie je moc spolahliva ale lepsie ako nic)
znasilnenie, alebo mozne postihnutie, ok...ale inak ne
každý hovorí potratu NIE. lebo je to vražda. Ale čo sa tu môžu ozývať chlapi, ktorí nikdy pocítia ten strašný pocit beznádeje, že odrazu vo vás žije niečo,čo možno zabije psychicky ženu. Nikdy vás nikto neznásilní a nebudete musieť celý život žiť so spomienkou na také niečo. všetko vidíte len z jednej strany. Ale čo ak nie je iné riešenie. žite si v konzeravtívnom svete bez pochopenia . nech sa páči.
hrdlorez - presne tak W sem nepatrí
ja už za jeho zrušenie bojujem dlho len tie deti stale prichadzaju kocá sa jak zajaci (je to márne :)
ten kto používa vo vete dvojité W - určite nie je na dieťa pripravený a nemal by ešte ani sexovať