takže problém jasný dúfam že sa nájde skoré riešenie..ale prosím niečo čo by som hoc narýchlo kúpila v obchode nič také čo by som doma musela pripravovať..
...flašu alkoholu alebo vína tam nedonesiem určite...ĎAKUJEM!:)
O hodinu idem na chatu prosím poradte čo tam mam doniesť akože "pozornosť"
flašu alkoholu nedonesieš určite ?? a čo iné sa nosí na chaty, oslavy, večierky atď ?? teda okrem chlebíčkov, jednohubiek, koláčikov - ale to sa ti zjavne nechce robiť. kúp v potravinách rožky s paštekú, určite budeš nepriehladnutelná :D Alebo kúp aspoň brzdu, tá sa zíde určite :D
karffiol :DDD .... tu "bystrinku" som ja vzdy potrebovala :DDD ..... sice uz je to stara tema,ale hadam si tam neniesla nejake kolaciky :DDD .... veru,"stare dobre chatarske casy" :P
karffiol :-D dokonale pripravený :-D
na chatu sa nosí len chlast, aj tak sa na chatu chodí len chlastať a sexovať :) jaaj staré dobré časy :))
pivo, chlast, drogy, kondomy, spacak, bystrinku, ešus, nozik, nafukovaci klobuk a ruzove okuliare... a samozrejme poharik na snurke okolo krku a tricko "Also available sober"
neviem načo jej radíte šak tá je už dávno na chate
Nezabudni na toaletak :) Je blbe, ak Ta chyti v horach behavka po nevydarenom obede a narazis len na lopuchy.
Toto sú problémy, šak na chate ti stačí piť. Tam vydržíš aj bez jedla. Ale keď už tak chipsy, tie majú radi všetci a tá Pizza je super nápad:-P
pizzu
hocico zo slaneho - chipsy, slane bagetky alebo co predavaju taky mix slaneho
hocico zo sladkeho - muffinky, nejaky cely vacsi kolacik, ako marlenka, ktoru predavaju, aby sa z toho viaceri najedli
alebo kup pizzu, to potesi vacsinu a zaroven sa z toho aj viac ludi naje
a k tomu mozes nejaku vodu, dzus, mieralku, to je naozaj jedno
pripadne nakup viac ovocia a tam si spravite ovocnu misu alebo kup velky melon /akurat, ze je tazky/ a tam si spapajte
alebo viac druhu zeleniny a spravite si zeleninovy salat, k tomu dresing z bieleho jogurtu a hotovo
alebo kup nieco na spizy /mozete ich dorobit na grile a ak nebude, tak len tak na sucho/ - kupit mozes mozzarellu, paradajky, slaninku, zemiaky a plno ineho - samozrejme, nie vsetko dokopy, to som pisala rozne druhy
hm ale neviem či sa tam bude opekať problém je to že to je tak všetko narýchlo....aa čo keby som urobila fór a zobrala aj chipsy aj pol chlebíka - mix?:D:D?
prosím aké máte ešte nápady?- džús?