ahoj mam 17 rokov a som panic a nikdy som s dievcatom nic neskusal okrem bozkov.. a minule som bol s kamaratkou a mala strasne chute .. stale mi vravela ze je vzrusena ze ju vzrusujem a to sme len vedla seba sedeli..ja som nic nechcel ale potom mi spravila chute.. zacala ma hladkat v rokroku a tak a postavil sa mi.. to bolo v poho ale potom ked mi ho zacala honit a ked si ho dala do ust tak erekcia zmyzla.. a stalo sa to viac krat .. vlastne ma este nikdy nespravila.. moze to byt tym ze to dievca sa mi nepaci? a je mi doslova hm nesympaticke? .. lebo teraz neviem.. ked ma obchytkava mam strasne chute ale ked ide do tuheho tak to vzdy skonci.. a bojim sa ze to tak bude stale..
dievca ma nevie spravit..
Viac dovodov moze byt...
1. Zeny ta nevzrusuju
2. Alkohol nepomaha niektorym muzom velmi...
3. Tvrdis, ze je to kamaratka, stava sa obcas a je to psychicky blok, ktory ti podvedome vravi, ze takyto vztah ti vyhovuje a nechces ho a)pokazit b)pokrocit v nom inde
4. si panic, mas podvedomi strach z toho ze malo vydrzis, ze sa mozno strapnis co sa moze premietnut prave do uplneho opaku a nebude ti stat.
Rada: skus sa sustredit na to, ze ti ho fajci alebo si predstavuj co kolvek ta vzrusuje. Prekonaj svoje zabrany a proste si tu fajku uzi.
to sa zmeni neboj ;)
ze gay :D:D:D:D vy ste hovada :D
:D :D :D
mal som podobne jednoducho na to niesi zvyknuty ze ti niekto fajci vtaka :) po case to prejde ked prestanes mat z toho stresy
No, uprimne, podla mna to nema nic s tym, ze si ti je nesympaticka, lebo tebe, ako chlapovi, ked ti ho nejaka vezme do ust, tak by ti mal stat ako svieca a pri fajceni by si mal byt vzruseny jak stepna koza a nieto este, aby ti ta slast pominula.
Ja si skor myslim, ze sa ti sprotivila preto, lebo sa pri nej nevies urobit.
Mozno je chyba v tebe. A ked sa ti nepaci a hnusi sa ti, tak jej to povedz!! A co najskor vyskusaj ine dievca a ked sa ti to zopakuje, vyhladaj odbornu pomoc!! Mozno si poloimpotentny a tak.
ja byt nou a vediet ze ako ma beries tak si ho dam do ust a odhryznem ty decko, radsej vezmi knihu a trochu sa vzdelavaj.
no podla mna len citis natlak..preto to zrazu nejde
Keď sa ti nepáči a je ti nesympatická tak na čo to jej to všetk odovolíš?