Mam 15 cm penis ... 17 rokow a bojim sa mat sex myslim si ze moja dlzka je moc mala ... mohol som mat vela krat neco ale ta dlzka ma od toho odhovorila diky za radu
penisss ma nici :D
15 cm a ty sa stazujes? kolko si mal doreraz zien a kolko pohlavnych stykov si prezil? tvoja otazka hovori o tvojej nekusenosti a nevedomosti.mohol si mat vela krat ale nemal si. tvoj problem je v hlave nie v dlzke penisu, este sa mas co ucit chlapce...
hehe to mas dobre ale ja mam 17a pol kks hehe
a co si myslis ze ti este dorastie o 5 cm?!
čítal som že dievčenská vagína ma 7-10 cm ... tak maš ešte 5cm v rezerve na extremne polohy, alebo by si radšej spôsoboval dievčaťu bolesť??
A na co Ti je vacsi ? Zenam viac slasti urobi hrubsi penis, dlzka neni az taka dolezita. Mas ho uplne v pohode. Ak by bol dlhsi a mozno aj teraz narazis napr. na to, ze pri polohe zo zadu, to bude partnerku boliet pri dlhom penise, ak pojdes na doraz. Cize dlhy penis, ziadna vyhra...
Tak ti treba :P za nevyužité šance :D
15 cm je super, vies co by za do niektori chalani dali. to je akurat, tes sa z toho a uzivaj si, kym si mlady!!!
presne tak ako je napisane nizsie!
omfg 15 cm nieje maly ale nadpriemerny ty trotl ... lutuj tie nevyuzite sance...