Chodievate pravdelne každý rok na prehliadku k stomatologovi? Ja som bola dnes, a spolu so mnou tam čakali na ňu aj ostatní, ale bol tam jeden mladík, ktorého bolel zub, bol tam ako bolestivý prípad a po ošetrení zaplatil dosť peňazi, lebo nebol na preventívke po minule roky. Tak ako ste na tom vy? Tiež tam zájdete len ked musíte alebo idete aj vo vlastnou zaujme? (:
každoročne u zubára
ja tiež chodievam každý rok poctivo.. aj ked mam zo zubarok, resp. z vrtaciek strasny strach od mala a stresujem vzdy tyzden predtym, aj ked mam ist iba na prehliadku.. treba sa prekonat.. ja sa chystam teraz v septembri na rocnu prehliadku.. zuby ma nebolia, tak snad bude vsetko ok..
oplati sa chodit kazdy rok, predsa zdravie mame iba jedno..
uaaa, ja som taká neštastna, ja tam musím isť dnes. Aj tak by ma to tieto prazdniny neminulo, a už sa kratia. NEznášam zubarov.
tak to potom neviem...ale skus na googli najst viac info, isto to pomoze :-))
no tak mne sa zdal rovnaký tak ako tie ostatné, ale tk možno mi nejaký detail predsa len ušiel, však ja sa do toho tam nerozumiem ako zubári.
odumretie zuba? sesternici odumrel, pritom bol bez kazu. No postupne zacal mat ruzovkastu farbu, podla toho jej na to zubarka prisla. Tak neviem, ako konkretne vyzera tvoj zub.
ja som bol u zubara na prehliadke pred 3 tyždnami,všetky zuby v poriadku a včera som tam musel ist zas, pretože ma neuveritelne bolel zub,vraj mi začal odumierať. Neviete prosím, že či toto mohol zistit už aj na prehliadke a nejak si toho nevšimol? Alebo som nebodaj ja zanedbal starostlivosť (čo podla mna nie)a stihol sa tak rychlo "pokaziť"?
no ja chodim kazdy rok lebo ked som videla moju mamu co nebola trinast rokov u zubarky a nema teraz polovicu zubov a ked jej to vyberali tie kyptiky co jej tam ostali...to bola strasna bolest no tak ja radsej uz pekne kazdy rok:)