neznasam, ked sa zavru v izbe a zrazu je len pocut zvuky! vtedy vypeckujem hudbu, telku a vsetko co mam poruke. on je otravny, stale ma kritizuje - co jem, co pijem, co si obliekam, kam chodim von a kedy sa vraciam. dnes som si natrela chleba s maslom a zacal mi hovorit, ze priberiem, ked som si naliala iba trochu coly, tak len poznamenal "zas cukor?" a pritom ja sladke skoro nejem! je strasne otravny a uplne mi znechucuje vsetko! tvari sa akoby zozral šalamuna.
neviem uz co mu mam povedat, tak sa s nim radsej nebavim.
ak ma niekto podobny problem, prosim odpiste, ale len seriozne.
je mi z toho nanic lebo som si vsimla, ze sa kvoli nemu vzdalujeme aj s mamou :(
Lezie mi na nervy mamin priatel
ja mám tiež priateĺa ,a dcéram nie je po chuti..je to môj život,ja s nim chcem žiť,oni onedlho vypadnú z domu..zatial to musím prežiť.ja som uprostred.. ignoruju ho..On im je len vtedy dobrý keď im dáva prachy.. tak čo je?
kacingeska: ty mas super aspon to, ze mas sestru, ktora je na tvojej strane. Inak tvoja mama ma fakt nestastie na chlapov, to je hrozne, ze sa nepouci ale tak je to ked je clovek zaslepeny laskou.
tvoja tema sa mi zapacila..ja mam doma to iste!!matkinho priatela nenavidim...jednoducho ho nemozem vystat...ani sa tak nestara co mam na sebe alebo co jem ale to s tym kde chodim von,kedy a kedy sa vratim to riesi stale.plus ked je triezvy tak je furt neprijemny,furt sa mu daco nelubi,nudi sa a svoju nudu si vybija na mne alebo na segre a ked si da pivo a po par pivach je pripity tak uz je komunikativny a vsetko ale je to dakedy ece horsie ako ejho triezvy stav lebo 1 vec riesi 100krat po sebe...jednoduchoo strasne mi leze na nervy..a mysli si ze aky je on pan u nas doma ze moze vsetko co si on zmysli a podobne..najviac ma stve ze moja mama je nim zaslepena a ked jej powiem ze nic ine ako pit a nadavat nevie tak sa ece pohadam ja s nou a zacne mi vraviet ze nech sa staram o svojich frajerov a do nej sa nestaram..je mi to teda jedno mne ide o to ze moja mama si vzdy najde takeho debila za to az boli..toto je uz daky 4 aa ti traja predtym boli tak isto hrozni!!na kazdeho z nich som ju upozornila ale ona si nedala powedat a nakoniec zistila ze som mala pravdu..jeden ju okradol o peniaze,druhy ju vyuzival tiez pre praxy a ani nepowedal ze ma zenu a dve decka a treti siel do basy za daky stary podvod..uz len cakam co za exota je toto....drzim ti doma palce...nevsimaj si ho!ja ho tiez uz len ignorujem...dakedy je to lepsie ako hadat sa...hadka s debilom nma vyznam..:Dvela stastia
No to je hrozne otravne co pises, toto by si nemal dovolovat ani vlastny otec nieto nejaky cudzi chlap. Jak uz bolo povedane, porozpravaj sa o tom s mamou. Preco by si nemohla jest a pit co chces? Vybija si na tebe komplexy, ma co hovorit ked sam je tlsty. Ja som mala byvaleho ktory na rozdiel odo mna mal nadvahu ale na mna mal pripomienky ze vela jem. K certu s takymi chlapmi zakomplexovanymi!
teda to si jej dobre povedala :)
jasne, ze ma vadu! a este kolko! ma velke brucho, odkedy je s mamou, pribral aspon 10kil! sak ja som mu vravela, nech sa kukne na seba a na svoje brucho, ze tlaci klobasku o polnoci potajomky aby ho mama nevidela /a ja koza ho kryjem/. jasne, ze pred nim budem jest, ale mlaskat nie, lebo to robi on a ja mu za to stale nadavam :)
no sak mi skusi este nieco povedat, dam ho dole jak nic :D
Ja som mala podobny problem, ale naopak. Do mna zasa isla otcova priatelka, ona strasne o seba dbala, tak v kuse hucala do mna, ze ako sa to obliekam a necvicim a nemalujem sa a vela jem, tak som jej povedala, nech si da spravit od otca vlastne dieta a do toho moze hucat kolko chce. Urazila sa, ale otec dal za pravdu mne, tak potom uz bol pokoj.
preco mu aj ty nieco neodvrknes? najdi si na nom nieco - je chlpaty, zapacha mu z ust, proste nieco musi mat, nikto nie je dokonaly. A ked do teba pojde nabuduci, tak mu odvrkni. On nie je tvoj otec. Podla tvojho prispevku sudim, ze uz si starsia, on uz nema pravo ta vychovavat. Povedz mu, ze ked bude ma vlastne deti, tak do tych sa moze starat. Alebo ho ignoruj a naschval pred nim pi kolu a jedz chleba a este aj mlaskaj.
nemyslim si, ze mi chce zle. len tym je to horsie, ze spolu byvame. uz mam z neho ponorkovu chorobu. stale sa mu nieco nepaci ale na seba sa nekukne. asi si neuvedomuje celkom, ze nie som jeho dcera a tak nema pravo. dakujem za radu asi sa porozpravam s mamou i ked tusim, ze mi povie ze on ma pravdu...
ak by to prerastalo to veľmi nepríjemných poznámok, povedz mame, že máš pocit, že po tebe ide alebo ťa obťažuje. Vyroň zopár sĺz a máš pokoj.
Skus pokecat s mamkou. Mala by si mat na mysli, ze tak ako ty, aj tvoja mamina ma pravo na vyber partnera. Avsak on nie je tvojim otcom, tak by sa mal spravat adekvatne, diplomaticky a prilis nezasahovat do tvojich zvykov.
Mozno tak robi preto, ze sa snazi byt ti dobrym "otcom", mozno ma pocit, ze ty uznas jeho starostlivost a zaujem o teba a netusi, ze ta to otravuje. Ale to len hadam, nepoznam vas. Urcite by to prekazalo aj mne, zavisi to vsak od zameru priatela tvojej mamy - ci sa ti snazi len dobre poradit, alebo ma potrebu davat najavo svoju nadradenost.
Povedz o tom svojej mamine, nie vsak nervozne a zbrklo, ale dohodnite sa trebars na tom, ze si spolu vyjdete von na zakusok a popritom pokojne preberiete to, co ta trapi. Myslim, ze u maminho priatela viac zarezonuje slovo tvojej maminy nez tvoje. Vela stastia :-)