Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Saty, stuzkova

Príspevok v téme: Saty, stuzkova
babulka4569

Ahojte baby ...
Chcem sa spytat ked mam v decembri stuzkovu, kedy si mam kupovat saty?? A ake sa vlastne hodia na stuzkovu?? Mne sa pacia skor tie so sirsou suknou ale nechcem posobit velmi honosne a ako torticka...:)
Myslite ze kupovat saty teraz niekedy , je este velmi skoro?? Akosi neviem.. Lebo zas v pozicovniach sa mi tie ceny zdaju dost prehnane na jeden vecer, ale to asi zalezi od predajne.. No neviem .
Budem vdacna za kazdu radu .:)

_lucia_

Maruska keby boli jednofarebne, tak by sa hodili. A babulka tie tvoje su skor ako svadobne. Prilis "velke". Ale je to vec vkusu.

babulka4569

www.p-c.cz mne sa paci nieco taketo :) myslite ze je to velmi honosne na suzkovu??

Maruska ale aj tie tvoje su super podla mna sa uurcite hodia...

maruskaKut

Ano:) uz teraz mam stresy ... .Poslem Vam jeden link a prosim Vas mohli by ste sa vyjadrit ci takyto typ siat je vhodny na stuzkovu :-).

Dakujem;)

www.satky.estranky.cz

maruskaKut

ahojte kocky:-). Chcem sa vas tu popytat AKE saty su UPLNE NEVHODNE NA STUZKOVU !! Myslim dlzka... a tak.
Strasne pekne vam dakujem !! :-)

daada

ahoj, ja som si naprv pochodila obchody, popozerala, kde co je, aj ked sa mi niektore velmi pacili, tak som hladala take, ze co si poviem tak tie chcem, a nasla som. jednoducha padava dlha sukna+korzet cierny, s jemne zlatymi pasikmi.nebola som si uplne ista, ale ked som si to obliekla, tak ze wau :)) uplne jednoduche, a vraj boli najkrajsie na nasej stuzkovej. poziciavala som si ich na nivach.vysli do 2tis. sk vtedy.
drzim palce aby si si pekne vybrala :)

babulka4569

JA neviem ale mne sa tie ceny zdaju hrozne vysoke... Napr v jednej pozicovni stoja saty 3500 sk .. A to mam tie saty len na par hodin...
Zistujem vsak ze tie so sirokou suknou sa akosi tazsie zhanaju co som pozerala boli vacsinou len take dlhe a zdali sa mi strasne uzke. Aj ked ja zas tie nemam neviem aku velkuu vahu .. 172-58kg.Ale aj tak sa mi zdalo ze by som sa do takych nevpratala :) Juuj no vidim ze sa napatram kym zozeniem take co sa mi budu fakt pacit ale pri ktorych nezbankrotujem..:))

43

ja pišem ako mamina,ktora šaty kupila dcerke na stužkovu:už by som to nikdy neurobila,urcite by som šaty radšej požičala v požičovni,pokiaľ sa nechystaš na nejaku dalšiu slavnost,svadbu apod po stužkovej a chceš take šaty s korzetom a s velkou suknou.ja som tu chybu urobila,kupili sme krasne tyrkysove saty s bielou vyšívaný korzet,sukna je naozaj nadherna a aj doplnky sme zohnali v salone kde sme saty kupili k nim aj topanky krasne.ale dcerka saty uz viac nevyužije.rozmyšlala som prave,že ich zanesiem niekam do bazaru predat.bola som lakoma dat za požičanie 2000 a teraz budem rada ked za ne dostanem aj 1000/30eur/.a to sme za ne dali takmer 5000sk.keby som niekoho poznala komu by sadli tak by som mu ich skludom pozičala alebo predala,len aby zbytočne neviseli v skrini.