ahojte.ja mam taký problém :( moje prsia su podla mna velmi skarede....mam vpacene bradavky-ked som vzrusena tak vyjdu von,ale aj tak..a potom mam prsia take neforemne,som mlada no uz mi ovisaju :( ja sa hanbim sama pred sebou a nie to aby som sa este pred chalanom vyzliekla:( ... myslite ze to velmi vadi?alebo to velku rolu nezohrava?Dakujem za ( seriozne) odpovede.
škaredé prsia :(
Plus, sa hovori, ze tazsie prsia taha gravitacia a ako ich nemat vytahane - nosti podprsenku, kde nevisia, ale tlaci ich hore.
Antonia36:
to je trochu slabe cvicenie. Skus kliky zo siroka.
AdamKrt take cviky na prsia nefunguju Ja som posilovala, chodila som do posilovne, aj osobneho trenera som mala (samozrejme nie koly prsiam, ale celkovo koly postave, ale robia sa tam aj cviky na prsia) a nic.. tam mas sice sval, ale az pod vsetkymi zlazami a presne tym, co ovisa. Takze tam niet co spevnit, to mozu len baby co maju take male prsia, ze im je vidno spod neho este aj ten sval :)
Ale ja sa aj tak hanbim strasne. nechcem aby sa ma dotykal. stale mi vravi ze mam krasne prsia no mne sa krasne nezdaju to tie bradavky.
Jedinym riesenim je plastika?
JALENTAK
ale ked to priatelovi nevadi tak si komplexy nerob....
No tak to mas este cas najst takeho poriadneho chalana.. Ja som si toho mojho nasla ked som mala 17, vlastne uz skoro 18 :) A som si ista, ze ak sa aj do nejakeho chalana zalubis a budes sa s nim stretavat, sama po case zistit aky je a ci je to taky somar ze by sa ti vysmial.. ved sa pred nim nevyzlecies na prvom rande, takze mas casu ho spoznat:)
AdamKrt
ano robim tak ze dam spojim ruky ako kedy sa ides modlit,no neviem to inak vysvetlit,a tlacis si ich o seba...pri tom by sa malo posilnovat prsne svalstvo..no nejaky efekt nevidim...
Ja tiez patrim medzi tie, ktorym sa prsia rozleju na vsetky svetove strany, ked si lahnem a sama doktorka mi povedala, ze aj ked budem cvicit, tak nech zazraky necakam, pretoze to je proste mliecna zlaza a este aj na sone prsnikov mi vraveli, ze mam velmi zlaznate prsia...:-/
Aj ja mam vpacene bradavky strasne sa hanbim, priatel mi stale chce chytat prsia a ja mu stale davam ruky prec nechape preco. kym som nevedela ze existuje taky problem som sa kludne nechala hladkat a teraz nie... :-(
Co robit nejake cviky na posilovanie prsneho svalstva ?