Prosim o radu, posledne 3 dni ma trapia krce v zaludku. Su v intervaloch priblizne kazdu pol hodinu po dobu cca 3 minut. Za posledne dni ma velmi nafukuje, naduva, zapchu nemam, skor ma prehana, akoby jedlo co zjem cezo mna len preletelo. Neviem, ci som len zjedla nieco zle, alebo mam podrazdeny zaludok, posledne dni jem len suche toasty s maslom, krekry z ovsenych vlociek, pijem vodu, bylinkove caje, no velke zlepsenie nebadam. Posledna menstruacia mi skoncila pred 8-mi dnami aj tu som mala slabsiu nez zvycajne a par dni mi meskala. Moze to byt sposobene stresom v praci? Prip. nasledok nie velmi dobrej zivotospravy? Za posledny rok nemam velmi pravidelny prisun jedla. Ranajky sice kazde rano, no niekedy dalsie jedlo aj po 8-ich hodinach. Poradte mi ake jedlo by mi pomohlo, pripadne coho sa vyvarovat.Mlieko nepijem vobec, to mi nerobi dobre.Dakujem za pomoc.
Krce v zaludku
Ahoj,
kup si endiaron a pi len čierny čaj... nie silný a málo sladený.. začni jesť len dietne jedlá... kuracie maso a varené zemiaky, varenú zeleninu, slepačí vývar..nepoužívaj žiadne korenie.. var si maso trebarz na panvičke so zeleninou k tomu si pridaj zemiačky a osol podus všetko spolu.. drž tuto dietu aspom týžden..nemyslím aby si jedla to iste, ale na takej báze.. aj ryby možeš tiež na vode a pre chut si pridaj ob.maslo v kocke.. nejedz mliečne vyrobky a kup si probiotika biogaiu kvapky tie su bez chuti a hlavne nedraždia žaludok..su vyborne užíva sa 5 kvapiek denne a skladuju sa v chladničke..ak chces skus to bez toho endiaronu...ale ten len čistí žaludok aby ti chutilo jest a hlavne pomaha pri hnačkach..snad ti to pomôže..a nejedz nič čo Ti može sposobovat naduvanie...
inernista gastroenterolog,vysetrenie zaludka sondou,to je zaklad.pricin takeho stavu moze byt milion,preto je velmi dolezity takyto druh diagnostiky