Ja sa len chcem spýtať o koľkej Vám chodia deti spať.Cez týžden ked treba do školy,cez víkend.Jedná sa o detí 8-12 ročné.
Kedy Vám chodia deti spať?
ved nie tak,ze umyt zuby a odchod spat.nech si pozrie nejaky film potom som ju ulozil a sme sa rozpravali,tlmene svetlo, dieta sa uvolnilo a zaspalo,samozrejme ze vzdy mala dost pohybu cez den a nespavala uz poobede.teraz je uz dospela,tak spi kedy chce,co s tym narobim
Mam taku otazocku: a ste si isti, ze tym vasim detom sa chce spat? lebo mne to pride trosku take divne, aby som niekoho nutila ist spat len zato, ze je este maly a ze cas to "kaze"...ved chudence deti, mozno sa potom este tri hodiny prevaluju v posteli a nevedia zaspat. Ale neberte to ako utok, to sa len tak zamyslam :-P :))
do polnoci je spanok najkvalitnejsi,o tretej sa uz telo zobudza,stupa hladina cukrov v tele,pecen uz pracuje naplno,tvori cukor ako o dusu,medzi 4-6 hodinou stupa krvny tlak, je najviac infarktov.a spat by mali aspon 9 hodin v takom veku,ja ked som mal dieta v takom veku tak o 21.hod.musela byt v posteli a vobec ma nezaujimali spoluziaci a ich rodicia
bleskovka, ved aj moja mama ju pouzivala a ako ma s tym stvala! Ale teraz sa mi ta veta zda velmi pravdiva :) a aj je.
Nedavno mi dcera tiez take cosi rozpravala, co mozu jej kamaratky, a ja jej na to, ze mozno v 15 budu chodit do barov chlastat s tridsiatnikmi, ale to neznamena, ze to bude robit aj ona. Myslim, ze tie decka to chapu, aspon ta moja, ale musia si skusit, co z mamky vytlcu, nie? :) to je normalne. Len ich clovek zas nesmie dusit prilis. Ja nechcem, aby moja bola nejaky outsider. To nie je zdrave na sebavedomie, bohuzial. Ale odtial-potial :)
No, ja mám 10 ročnú dcérku, ktorá chodí spať o 21:00 no niekedy zaspí až okolo pol desiatej. Cez víkend zase okolo 22:00 a tiež mi frfle, že jej kamaráti sú hore cez týždeň omnoho dlhšie, ale ja niesom ich mama ale jej takže ja budem rozhodovať kedy pôjde spať :D
farba :D ta posledna veta je taka typicka rodicovska...tuto pouziva snad kazdy rodic:)
moj 8r. syn chodi do postele o 19,30, este si cita knihu, potom sa este mojkame a cca 20,30 uz pekne spinka :-)
cez vikend je to asi 22,00
Tak ja mam deti presne v tomto veku, maju skoro 9 a skoro 13 :) si sa treafila :) Cez tyzden ich ulozim o osmej, ale este sa tulkame a rozpravame, tak zhasnem o pol 9, starsia si este moze citat, ta zhasina okolo pol 10.
Cez vikend sa to cele posuva o hodinu. Aj tak frflu, ze nikto z ich kamaratov nechodi tak skoro spat, ale mne je to fuk, ja nevychovavam kamaratov, no nie?