Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátstvo alebo pravda?

Príspevok v téme: Kamarátstvo alebo pravda?
Zuzana 1234

Dobrý deň. Potrebovala by som radu. Mám jednu kamarátku (Jana),má priateľa (Karol,tiež kamarát môj a môjho muža),chodia spolu už vyše 5 rokov,kúpili si byt,ktorý prerábajú...ona má krásne sny o budúcnosti s ním. Včera som sa od svojej kamošky (Petry) dozvedela že sa pred mesiacom vyspala s Karolom,vraj jej povedal že nemá priateľku (mimoch.dozvedela som sa to na oslave svojich narodenin,na ktoré prišiel aj Karol aj Petra,oni nevedeli že sa tam stretnú,bola tam samozrejme aj Janka.). Aho z filmu od R.Pilcherovej. Od včera na to myslím,ako to mohol urobiť,už si mylsím že to nebolo prvýkrát.Zožiera ma pocit že ide zahodiť svoj život s takým úbožiakom. Čo myslíte,mala by to vdieť alebo radšej ostať vo svojich ilúziách? Nechcem prísť o kamarátku a môj muž o kamaráta.

tutuna

Ak by mali pred svadbou, urcite by som jej to povedala. Inak nie, mozno sa rozidu aj bez toho a aspon sa nebude trapit.

tutuna

To mas vazne tazku dilemu. Ide o to, ci to bolo iba raz alebo viackrat. Ak iba raz a lutuje to, mozno by netrebalo nic hovorit. Ak to bolo viackrat, uz by si to asi mala povedat. Ak to povies a oni sa pohnevaju a neskor udobria, budes ty ta najhorsia a pravdepodobne ta nikdy viac nebudu chciet vidiet. Ak to nepovies a oni sa zoberu a neskor ona zisti, ze ju podvadza, opat budes ty ta najhorsia, ze si o tom vedela a nic si jej nepovedala.