Ahojte potrebovala by som od vas poradiť. Mám 17 rokov, a asi rok som užívala proveru na úpravu cyklu,tú mi však doktorka začiatkom tohto leta vysadila a odvtedy som vôbec nedostala menštruáciu. Asi po dvoch tyzdnoch meskania som bola u doktorky dala my vyvolávačku (AGOLUTIN) a už je to 11 deň a stále nič, doktorka tehotenstvo vylúčila, že to je len niečo s hormónami ale už dostávam ozaj strach. Dnes som si urobila už aj tehotenský test, síce bol negatívny ale aj tak mám nejak strach :( za rady vopred dakujem :)
mešká mi aj po vyvolávačke
ako pise whee_ee - menzes by ti mal dorazit do 10-14 dni, no nie je to pravidlom. Ja som dostala menzes po 5 dni od vyvolavacky, no na tomto fore (aj inych), som sa docitala ze niektorym zenam nepomohloi ani dve vyvolavacky, prip. az po tretej zena dostala menzes - vraj to je uplne beznee. Ak mas velmi poblaznene hormony, tak to mozes cakat aj ty, nemusis stresovat, teh. urcite nie si - problem tu spociva v hormonoch.
ja som mala taketo problemy uz aj predtym ale nebala som sa pretoze som nemala priatela a veci s tym spojene..len teraz je to uz trosku ine aj nasi sa stale vypytuju a uz to zacina napilovat nervy aj mne trosku
menstruacia po vyvolavacke pride 10-14 dni, takze si este v norme, hlavne sa nestresuj:) stres oddaluje. pokial bol test negativny, tehotna by si byt nemala a ak ti nepride ani po tych dvoch tyzdnoch od vyvolavacky, navstiv opat doktorku:)