NOrgazmus

ahojcek

mimochodom ca ca:predstav si ze v 23 rokoch som pripravena uvolnena a dozreta...niektore zeny ho proste nedosiahnu nikdy.niektore po istej dobe a niektore az po porode,ktovie od coho to zavisi..

ahojcek

no pre niekoho skoro pre niekoho nie...ja som zacala v 16, s priatelom som chodila uz takmer rok ked sme to prvy krat urobili,zodpovedne s gumou u mna v izbe.nemala som vtedy pocit ze je to skoro.milovala som ho...a tiez som nedosiahla orgazmus,chodili sme spolu potom viac ako 4 roky..a za 4 roky nic.(myslim vaginalny)...ale kazdopadne,heňa sa nepyta na nazor ci to mala urobit tak skoro,jej vec..kazdy sme inak psychicky vyspely,a k tomu orgazmu neviem co ti poradit,ani ja sama neviem...

ca ca

och boze co to tu riesite..... orgazmus pride len v tedy ak budes na to pripravena a uvolnena a dozreta ....neboj sa a hlavne to neries ak je ti prijemne vnimaj to a ono to raz pride..

janekMY33

nieco ty poviem vies preco dievcata masturbuju ???No preto aby spoznavali svoje telo kde ano kde nie a pod...Takze treba masturbovat menit polohy s mladencom a pod. vecicky

mnamka257

ta baba co zalozila tuto temu asi nechcela aby ste jej nadavali ze s tym uz zacala skoro-to sa uz neda vratit.a podla mna v dnesnej dobe je 16-17 rokov taky priemerny vek na prvy sex.to uz nie je ako kedysi ze baba bola do svadby panna a ked mala 15 ani nevedela co to je.proste je to tak a tym ze jej to tu budete vyhadzovat na oci sa to nezmeni-ona za to nemoze

vychodniarka

shagya a sano28, tak vam obom gratulujem :) ja som hodnotila, co som pocula od znamych a aj z mojich skusenosti
problem bude asi v tom, ze mne to trva trosku dlhsie(ako kedy), a ten moj zas dlho nevydrzi, co uz :)

usiko

orgazmus nema nic spolocne s laskou, proste niektore zeny ho nikdy nezaziju....ja som ho mala stale, od zaciatku, pri kazdom sexe....a pri terajsom priatelovi sa raz na zaciatku stalo, ze sa spravil a mna potom nechal tak...akoby sa nechumelilo....a spom mu povedala, ze teda to nie, ze preco sa tak zachoval...a on, ved je to normalne, nie? a ja mu na to, ze nie, ze ja to mam vzdy...

elan

prerus to a zacni zit pohlavnym zivotom ked budes dospela, mozno zazijes aj ten orgazmus. v tvojom pripade, predpokladam, to bude asi tak po tridsiatke... teda, ked, mozno dovtedy dospejes. lebo deti by asi nemali sulozit, pretoze to v hlave nemaju zrovnane a potom si myslia ze ten orgazmis sa akosi automaticky musí dostavit. pre povzbudenie - u niektorych zien sa mesostavi po cely zivot, takze vela stastia.

Kika:)

Hey aj ja fajčím, a málo kedy si vypijem, ale nepottebujem obrobit všetkých chalanov v meste aby som bola slávna..uhmm..slávna..skvor Poriadna K*rva...:D

Ja to nerieším, tie decká sú jak vymetené, im sa to nedá vysvetliť...