Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Parfemy FM group?

jajaaaj

Ja mám len dobré skúsenosti. Mám doma aj originál parfémy a aj pár FM. Vône sú také isté, aj ich trvácnosť je vynikajúca, ako u originálov. Samozrejme pokiaľ to je nejaká slabšia kvetinová vôňa je to horšie, ale to je rovnaké aj u originálu. Ani tam ti nejaká jemnučká vôňa nebude cítiť celý deň.
Zo začiatku som tiež tomu moc neverila, ale veď kúp si jeden na skúšku a uvidíš :)

cayenne

Ja by som do toho urcite nesla, aj ked moje skusenosti siahaju len tam, ze mi tri dealerky nevedeli dat pokoj kazda asi dva tyzdne, co ma stale presviedcali. Skusenosti mojich kamosiek je vsak viac ako dost a z toho je len jedna (!) pozitivna, takze tak. Ale 100 ludi 100 chuti. ;)

maik

A čo tak si konečne namiešať svoj vlastný parfum, so svojim logom a vlastným menom?
Každý - každá ste jedinečná osobnosť, prečo stále používate "cudzie" parfumy? Novinka aj na slovenskom trhu - nemecká kvalita, najvyššej kvality. Viacej marek.1@centrum.sk Pekný a voňavý deň.

zara.po

podla su neni až take lacne na to že su to len imitacie určite sa daju kupit aj originali lacnejsie vačšie balenia ako fm 30ml a ako som sa pozerala tak sa tam predavaju len par čisel ktore ako tak vonaju a ostatne nestoja za reč mala som možnost vyskusat vzorky

petrafm

ja som dilerka,no vobec si nezarobim.ludia tomu moc neveria.ale to mi nevadi,hlavne ze mam lacnejsie parfemy pre mna a rodinu.tie parfemy nevydrzia dlho,ale za tu kupnu cenu sa mi oplatia a mam z coho vyberat....len tolko

veronika1211

ja si kupujem 18stku uz velmi dlho. na vianoce mi priatel dal original a je to na nerozoznanie a isto s fm neprestanem. som spokojna.

Filipka15

pripajam sa k tym,co su spokojni...a moja skusenost je ta, ze som mala jeden konkretny parfem aj od FM a neskor aj original a mozem povedat,ze ten od FM vydrzal vonat ovela dlhsie ako original!
Takze som urcite za FM!