Skutočne chalan počká na prvý sex keď miluje?

Airiana

myslim ze pocka ak ta ma rad,moj caka dva roky zatial a nikdy som od neho nepocula: "ak ma mas rada das mi aj teraz" a pod.

usiko

pocka, ak o teba stoji....ak tak velmi chce sex, nech masturbuje, ale ak na teba nepocka, tak nemas co stratit.....jednoducho si ta nevazi....

Nina2

Ahoj, ja som zacala tiez v 16- tich a myslela som ze je to laska na cely zivot, vlastne si to myslia vsetci v takom veku. Sice sme spolu boli rok, ale ak by sa to dalo vratit, neurobila by som to. V 16 tich si este nemozes podla mna vychutnat vsetko to co ti milovanie moze priniest, na to treba dozriet. A mozes to neskor ( potom ked pride ozaj ten pravy ) lutovat. Nevravim ze by si za cely zivot mala spat s jednym muzom, to nie, musite podla mna zistit ci vam to bude spolu klapat aj v tejto oblasti, ale zas ich nemusis striedat ako ponozky. Pretoze podla mna ak zacnes priskoro, potom ak by ste sa rozisili, uz s dalsimi co pridu, nebudes vahat...moja rada z vlastnej skusenosti, este pockaj, zivot mas este pred sebou a vo vztahu nejde predsa len o sex.

for gianna

tak v takom vysokom veku, ozaj netuším, na čo čakáte! nikdy neviete, čo sa vám môže stať, jeden z vás nebodaj umrie a ani raz ste sa nemilovali. veď milovanie je krásne, medzi dvomi, čo sa milujú! je pekné počkať, ale nie až dva roky!
to potom pochybujem o tom, či ti nezahýba.

gianna

Neboj sa, urcite pocka :-) vztah predsa nemoze byt zalozeny na sexe a myslim, ze v 16 mas na sex este casu dost. Takze ak Tvoj priatel zacne s niecim takym ako je "dokaz lasky", tak mu kludne povedz, ze aj ty chces od neho dokaz lasky a ak Ta lubi, tak nech na teba nenalieha. Ten moj caka uz viac ako 2 roky :-) a to mam 26 a on 29 :-)

micaa

predpokladam ze vsetko ostatne ste uz absolvovali...
no nic, ked sa na to este necitis, nenechaj sa nutit a ak ta ma skutocne rad tak pocka :)

micaa

a on je este tiez panic? Ci uz nie? Kamaratkin byvaly cakal skoro 2 roky, lebo tiez spolu zacali chodit ked mala 15...
Ale ja by som to asi tak dlho nevydrzala...

vevericka

no co ja viem v 16..ak sa na to necitis tak sama seba do nicoho netlac, az budes sama chcet a mat pocit , ze je to spravne a budes sa na to tesit..potom je to ok:)