schudnuť po jojo-efekte z ppp...kto sa prida?

Príspevok v téme: schudnuť po jojo-efekte z ppp...kto sa prida?
pusate

ahojte,mna isto poznate z fora ppp,ale teraz mam opačny problem moja vaha sa po skoncovani s anorexiou vysplhala az do nadvahy,a preto som sa rozhodla schudnuť zdravo bez ppp,a jojo-efektu.
v jeseni minuleho roku som vazila iba 37kg/153cm,potom som sa rozhodla liecit a pribrala som za 2 mesiace na pôvodnu vahu co som mala pred ppp 45kg,ale vaha sa mi nezastavila a priberala som dalej...na vianoce som dosiahla 50kg:( zacala som sa viac hybat a davat pozor na stravu,vaha sa mi pol roka nemenila
az v juni ked som si zlomila nohu a nemohla som sa pohybovat,a pribrala som 5 kg!!teraz mam na tu istu vysku 153cm až 55kg,co je nadvaha!!!to som nikdy v zivote tolko nemala...:((už si nemam co obliest nosim ocove xxl tricka,lebo vo svojich vypadam jak prasa,dokonca aj v segrinych:((je mi zo seba zle ..chcem schudnuť aspon 10kg na svoju povodnu zdravu vahu,ktoru mi odporucili doktori na lieceni...ale sama to tazko zvladnem,nechcem znovu padnut do bludneho kruhu ppp...pomoze mi niekto prosim?

mirableka II

Ahoj pusate,
ja ta poznam :) aj tvoj pribeh a velmi som Ti drzala palce, stale som citala co noveho a tak. Chcem Ti teraz napisat aby si neblaznila, prosim Ta, urcite teraz vyzeras lepsie ako ked si bola kost a koza. Tych pat kil zlvadnes, ale nie 10. Chces byt tam kde si bola predtym?? urcite nie. Skus cvicit kazdy druhy den, po 17tej nejedz a vyhybaj sa sladkostiam. Pojde to sice pomaly,ale bude to urcite zdravsie. Ja som byvala bulimicka, a ver mi, ze viem co to je. Tiez som sa nenavidela, ked som pribrala, ale moj priatel mi vtedy ukazal, ze zivot nieje len o postave a chudnuti a vsetko s tym spojene. Skus sa zamerat na nieco co Ta bavi, trosku odvedie pozornost....prosim len do toho znova nespadni :(