Ja mám podozrenie, že sa tam dole zle umývam. Ja sa tam umývam tak akoby som sa utrela toaletným papierom po vykonaní malej potreby. Nejak sa tam "nešpáram". Viem, že sa nemá vyplachovať pochva a nemá sa umývať odzadu, od análu do predu, čo vôbec nerobím. Ale narážam na medzery medzi ohnabiami a našla som tu dokonca aj tému o hygiene klitorisu! Prosím, povedzte mi či sa uývam zle a ako sa umývať.
Ako sa umývať tam dole? (pre baby)
34, ale to si potom fakt dost vedla, ked este ani na telo by si nepouzivala hubicku. Tuna lamentujete nad hubickou, ktoru po 2 tyzdnoch vyhodite, nic nemoze byt v sterilnom prostredi. A vasmu telu sa preboha od tej hubicky nic nestane. To radsej dbajte na vnutorne vykyvy, a nie na neskodnu hubicku.
To si neumyvajte ani zuby tou istou kefkou, lebo tiez ju mate v kupelke a napadaju ju bakterie atd. uz sa zamyslite, co pisete. S hubickou sa telo kludne moze umyvat!
ja by som ta poumival
Ja na telo pouzivam hubicku, ale na susku nie:))
elisa, akoze "ako"? no normalne, napenime a umyjeme ! co je na tom k nepochopeniu? ja tiez uz dlho nepouzivam hubicku, len sem-tam peelingovau rukavicu, ktoru pravidelne periem.
...no sa nehnevajte, ale zasnem... pod pazuchami sa umyvate ako? ako dovi... kam ten svet speje...:)
elisa28
no takejto reakcie som sa obávala :D a predtým som si pozerala fórum a sú tu podobné témy a to hlavne od chalanov a to mi príde, že oni to majú ľahšie :O a ľudia v rozvojých krajinách alebo minulosti mali/majú veľmi zlú hygienu.. a ja som zatiaľ žiadny problém súvisiaci s hygienou "tam dole" nespozorovala..
ďakujem ostatným, že mi normálne odpovedali, to ma hneď veľmi potešilo :)
a ináč hubičku by som nepoužila ani na telo všeobecne, kvôli tomu, čo už písala severanka o baktériach
Nvm, baby... naozaj neviem... s tou hubickou... asi nie som jedina, kto sa umyva hubickou, ale fakt neviem.
Vidis, s tymi plesnami a takymi mozes mat pravdu, aj ked ich okom nevidim hned (u mna sa vsetko trbliece, vravim ze som cistotny psychos :D, iba na moju izbu to neplati momentalne :D ). Ale zas nestoji mi to tam mesiac. Nvm. Ale fakt mozete mat pravdu, asi to je naozaj lepsie bez.
elisa28, preco, ved nech sa pyta :). Radsej nech sa spyta, ked si nie je ista a tak. Aj ja sa tu dozvedam nakoniec nove veci :-P. Aspon podiskutujema aj my o nasich praktikach, lol.
...uz ked ju umyvat musite ucit,tak to je dost zle.....
dobra vilka hubicka veru dobry napad nieje... predsa hubicku po kazdom osprchovani neperes nedavas susit na slniecko a neodkladas ju do uplne cisteho prostredia...v kupelke je sparno chyta sa tam lahko plesen a vseliake bakterie hubke by som sa preto vyhla...
Ďakujem za odpovede! :)