Ani neviem, co napisat.
Rozpadol sa mi vztah. Bol krasny, lubili sme sa, verili sme, ze sa zoberieme o par mesiacov. Ale od zaciatku nam osud neprial.
Jeho otec je na neho moc naviazany a nedovoli mu dychat. Nepusti si ho a od zaciatku je proti mne. Ale to by bol proti kazdej, co mu chce "ukradnut" synacika.
Zrazu ma on uz nechce, ma ma len rad. Rad ako sestru, ci ako to nazval. neviem, co robit, som na neho strasne naviazana. On nam uz nechce dat ani sancu. Mam chut umriet bez neho. Je to ten pravy, je uzasny. Sam je nestastny z toho ako mi ublizuje, ale aj jeho to tyra.
Moje kamaratky su uz vydate a maju deti, no ja stale nic. Do tohto vztahu som dala vsetko. Mala som tazky zivot aj detstvo aj potom. Dufala som, ze on je pre mna odmena za vsetko to utrpenie, co som prezila. No naopak. Znicil ma tak, ze jedine co tuzim je zomriet :( Všetko na svete by som dala za to, aby sa to dalo doporiadku. Neviem, co robit. Prosim poradte mi, ja viem, ze to pisem ako nejaka pubertacka, ale naozaj som na dne. Uz nikomu asi nedam nikdy sancu aby mi takto ublizil. Ale skor tuzim po tom, ze ked nemozem mat jeho moj zivot nema cenu a velmi tuzim zomriet a citim to, ze aj umieram bez jeho lasky. To, co ja citim, tak to ho nici a to velmi. Ale ja to nerobim naschval, ja ho nechcem citovo vydierat, ja len chcem aby ma znovu zacal lubit :(
Da sa mi nejako pomoct? Prezil niekto nieco podobne? Odbornika nechcem, viem, ze ziadne tabletky nedokazu utisit moju bolest :(
Psychicky a fyzicky na dne
No katyy mas to tazke, ja nie som jeden z tych co ma zlutovanie s ludmi, ktory sa nevedia postavit na vlastne nohy a bojovat s osudom, prave naopak este by som ich zrazil k zemi..., ale ty si silna holka - mas naviac, tak skus zabojovat a uvidis ze stastie sa otoci na tvoju stranu - pamataj slaby a bojazlivy clovek nikdy svoj zivot nezmeni, tak bojuj
Je to strasne kym ja som bola tehotna vracala lezala zle mi bolo on ma podvadzal 17 rocnymi a on ma 30 rokov!!To je spinavec a mna klamal ze si ma zobere za zenu a po dvoch mesiacoch napise ze ja dieta nechcem a prisiel s mamou a donutil ma ist na interupciu...Viete baby ja som brala antiku a neviem ako sa to mohlo stat!!a viem co to je vyrastat sama ja mam 22 a tiez zijem s mamou len a tazke to je v dnesnej dobe dieta vychovat a bez prace!!Tak som slaa na interupciu a on este potvrdenie chce aby vedel ci naozaj uz neni to babo boo si chce zyvat zvot...Je to spinave nemam niko kamaratov zakazoval pokec zakazoval cvicit som nemohla chodit to bol chory clovek!!!Ja uz nikdy lubit nebudem!Ja sa uz poznam ja som ina holka jak dnesne baby ja doma sedim placem cele dni!uplne znicena naco taki zivot?Prajem si aby som sa jedneho dna uz nezobudila!!!!
mne je to tak velmi luto ked sa niekomu stane nieco taketo :(( podla mna je zlomene srdce jedna z najvacsix bolesti ake existuju.. asi by to malo byt oznacovane ako diagnoza.. tak strasne sa bojim zlomeneho srdca, dufam ze sa mi to nestane nikdy viac.. ja vam vsetkym strasne prajem aby ste to zvladli a boli opat stastni.
katyy11111: to mas naozaj velmi tazke, ked si aj tehotna. ako to znasas?? a na babo sa tesis? ake mas z toho pocity? ja sa tiez vo vztahu len trapim, asi je to udel nas zien..len je to hrozne nespravodlive!
Ahojte ja som natom tiez velmi zle!Chodila som s priatelom 4 roky a podviedol ma!Odpustila som mu..Bolo vsetko ok len to je nenormalne on ma 30 rokov a vsetko robi co mu mama kaze stale stala medzi nami!A teraz uz 4 mesiace sa dostal medzi takch kamaratov ktory ho zmenili!Ja som otehotnela a on mi povie ze mam si robit co chcem on to nechce za to vsetko dobre co som mu dala!A uz 4 mesiace sme neni spolu vypisuje mi ze som nla chudera!Nemam momentalne ani prracu doma sedim...S nikym sa neviem porozpravat psichycky som uplne na picu!!Nic sa mi nechce stale som len smutna a najradsej by som zomrela!Dobre baby si necenia nebojte sa az ked dojde nato uz bude neskoro!
Znicena Ahoj!!!
Ja prežívam podobné nešťastie....Dievča, ktoré nadovšetko milujem sa so mnou rozišlo po 4 rokoch..15 septembra sme ešte oslavovali náš vzťah no presne pred týždnom sa so mnou rozišla...A prečo, že ma už nemiluje a musí si utriediť myslienky a pomoct sama sebe..Nevie co sa s nou deje má zmatok v hlave...Ale z mojej hrude vytrhla srdce a prebodla ho dýkou...Všetko co si popísala to sa dialo aj so mnou a stale to boli...Navyše sme zostali kamarátmi čo je ešte bolestivejšie, ale nezúfaj...časj všetko ukáže...A nerad to priznavam aj ja na niečo to bolo dobre. Len sa nenič medzi 4 múrmi...Aj ked sa zabávať nedá a je to vatčšinou pretvárka tak musis medzi ludi na vzduch...Ver mi..
Držím ti palce...
znicena a peter,
ja som si tym tiez presla, viem ake to je. Je to hrozne otrepane, je to strasne klise, hovori to kazdy, ale je to pravda. Chce to cas. Na zaciatku sa zda vsetko strasne, mate pocit, ze nemozete ani dychat, nieto este s tym zit. Ale ak nieco skutocne pomaha, tak je to cas. Ja viem, ze sa vtedy v hlave prehanaju vselijake myslienky, clovek moze uvazovat nad smrtou, nad vselicim, ma pocit, ze nie je vychodisko. Ale zivot je sanca, nikdy neviete co sa stane zajtra, co bude o rok, o desat rokov. A zahodit tuto sancu by bolo hlupe. Casom clovek pochopi, ze rozist sa s niekym este nie je to najhorsie. Ovela horsie je, ked vam ten milovany clovek zomrie.
Kamaratke tak zomrel snubenec par dni pred svadbou. Tomu hovori naozajste nestastie. A co ma robit? Zije, naucila sa s tym zit, prijat to.
V akejkolvek hroznej situacii je podla mna najdolezitejsie vediet prijat pomoc. Poprosit o pomoc a prijat ju.
Znicena Ahoj!!!
Ja prežívam podobné nešťastie....Dievča, ktoré nadovšetko milujem sa so mnou rozišlo po 4 rokoch..15 septembra sme ešte oslavovali náš vzťah no presne pred týždnom sa so mnou rozišla...A prečo, že ma už nemiluje a musí si utriediť myslienky a pomoct sama sebe..Nevie co sa s nou deje má zmatok v hlave...Ale z mojej hrude vytrhla srdce a prebodla ho dýkou...Všetko co si popísala to sa dialo aj so mnou a stale to boli...Navyše sme zostali kamarátmi čo je ešte bolestivejšie, ale nezúfaj...časj všetko ukáže...A nerad to priznavam aj ja na niečo to bolo dobre. Len sa nenič medzi 4 múrmi...Aj ked sa zabávať nedá a je to vatčšinou pretvárka tak musis medzi ludi na vzduch...Ver mi..
Držím ti palce...
Znicena Ahoj!!!
Držím ti palce...
Počuj kebyže ťa naozaj má rád a chce ťa tak s tým aj niečo začne robiť. Ja na jeho mieste by som povedal: Takto! Nechaj ma žiť ja sa chcem s ňou oženiť a mať deti! Chcem mať vlastný život a ty mi do toho nemáš čo rozprávať. Som dospelí tak to pochop lebo aj tak s tým nič neurobíš!
Ničo takéto by som povedal a potom by som bol s tebou a oženil sa.
Len neviem akej je povahy možno je povahy miernej a bojí sa niečo takéto povedať neviem nepoznám ho. Ale jedno ti poviem: Kebyže Ťa má naozaj rád tak s tým niečo začne robiť. Ale vyzerá to tak, že má radšej ,,tatíčka nez teba,, Musíš uznať, že to tak asi bude,
INtrovert