jeho ex

Príspevok v téme: jeho ex
ice_queen

Dam to do tejto temy lebo si uz fakt pripadam ako psychicky chora a verim tomu ze mi to tu viaceri potvrdite :( alebo si skratka poviete ze hlupa pubertacka...no..priznam teda aj vek..mam nieco cez 18...a priatela pol roka...a problem je ten ze sa dokazem neuveritelne trapit ziarlivostou...ale neziarlim tak klasicky na vsetky zeny okolo..nebojim sa ze ma vymeni..proste si v tomto verim..aj jemu..ze som jeho jedina...ale strasne ma trapia jeho byvale....boli len dve ci tri aj to len polroka alebo menej...a pred niekolkymi rokmi..proste mlady chalan, okolo 18 zacal s nejakymi vztahmi, poznate to...take zaciatky, nic velmi vazne len take chodenie..zvedavost, snaha pochvalit sa pred kamaratmi dievcatom....ale mna toto strasne stve...ze bol s inou..ze s inou robil to co so mnou..bozky, intimnosti..verim jeho slovam ze som prva ktoru miluje a verim mu ze mu je so mnou neporovnatelne lepsie ale aj tak ma hnevaju...uz len tym ze existuju...ze s nim boli a robili to co robime teraz spolu my...a niekedy ma to hrozne prepadne...ako teraz..taky smutok...a uz vazne neviem co s tym..prosim nenadavajte mi ani ma neoznacujte pubertackou len mi skuste poradit ako sa toho zbavit..ako zabudnut :(

ivus77

ahoj ja som bola presne taka rovnaka. priatela mam uz pomaly dva roky a na zaciatku vztahu som sa tiez zozierala podobnymi myslienkami. lebo on uz mal predo mnou tri baby a tiez mi bolo zle ked som si predstavila ze s nimi robil to co so mnou. on totiz uz nebol panic, ja ano. preto ma to trapilo. ale ked mi po nasom prvom milovani povedal ze aj pre neho to bolo ako pop prvykrat tak som vedela ze tie jeho byvale pre neho vobec nic neznamenali :) a ze sa mi nevyrovnaju a odvtedy ma take myslienky ani nenapadaju ;) viem ze ma moc miluje a to mi staci. chapes keby chcel byt s nejakou z tych bab predtym tak by sa s nimi nerozisiel. takze vobec sa nezatazuj takymi myslienkami. keby tvoj priatel nechcel byt s tebou tak s tebou neni :) ale kedze s tebou je tak z toho vyplyva ze ziadnu inu nechce ;)

usiko

baby, pozrite sa na to nezujato a bez citov - ste take ake ste, ak vas chce, musi vas mat rad take ake ste....ak nahodou 'zabehne', nic sa nedeje, na svete je kopec muzov, lepsich ako on, z ktorych si mozete vyberat.....proste sa odputajte od myslienky ze co ak ho nejaka zvedie, co ked uz niekoho mal, co ked sa posmykne.....proste to berte tak ako to je....a ak sa nieco stane, da vam to aspon odpoved na to, aky je.....
ja viem, ze sa vam to zda od veci, co tu pisem, ale mne to funguje, ja sice nie som ziarliva vobec, ale bola situacia, ked som ziarlivost pocitila, toto som si povedala a preslo to....

maruska77

caute...poznam to...
vzdy v taku chvilu si treba opakovat JE SO MNOU, lebo chce mna, nechce ziadnu byvalu!!!
a treba si najst nejaku cinnost aby clovek nemyslel na sprostosti..

AjJA-AjJA

presne viem o čom hovoríš. Ja som taká istá,velmi žiarlim na priatelove bývale priatelky aj keď viem, že to je čistá somarina zožierať sa takými vecami. Keď sa k tebe dostane ako sa tým ďalej netrápiť,pošli to aj mne. Ďakujem