Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bojim sa ze ked budem mat dieta tak mu ublizim

Príspevok v téme: bojim sa ze ked budem mat dieta tak mu ublizim
MAM PROBLEM

ahojte hladam pomoc... neviem ci je to tym ze pozeram casto telku co sa deje vo svete abo niecim inym... ja mam strasne rada deti som pri zmysloch viem zeby som im neublizila ale bojim sa co ked budem mat niekdy svoje a premne mi a nieco im urobim alebo co?? prosim poradte mi ci som len zblbnuta z telky alebo chcem byt takou dobrou matkou ze am len strach ktory je prirodzeny... dakujem

MAM PROBLEM

alzbee... hej za dva tyzdne tam idem tak mu to poviem.... ja len nechcem aby mali ludia zomna pocit ze som zly clovek... ja sa bojim uz sama seba... teda ja sa bojim viacero veci ale najskor si asi dam tu panicku poruchu do poriadku mozno je to jedno s druhym teda dufam ze to nieje dalsia porucha... vsetko je take tazke zlozite... a telku asi vyhodim s balkona ta blbne vela ludi preco je na svete taka kriminalita ako v minulosti nebola?? koli telke deti sa ucia z toho co tam vidia... preco amm ja panicku poruchu kili telke lebo tam uz nechodi nic krasne len same nasilie a nestastie atd.... telka je na prd a ked budem mar raz deti asi ziadna telka:))

alzbee

Predpokladam, ze navstevujes aj psychiatra (ci psychloga?), ked sa liecis na panicku poruchu, tak vyskusaj mu svoje pocity opisat...ja myslim, ze ked raz pride ten den a stanes sa matkou, tak tieto stavy z teba opadnu :-)) to si mozno len teraz vsetko nahovaras a zbytocne sa stresujes, pritom je to vsetko este len v buducnosti:)

MAM PROBLEM

alzbee.... ja sa liecim na panicku poruchu... tiez uz nemozem kukat spravy kde vidim samu smrt a nestatsie... neviem sa s tym vsetkym zmierit... no a ktomu mam tento strach... bojim sa byt matkou pretoze mam strach ze aj mne prepne alebo co a nieco tomu malickemu urobim... to ze mam zodpovednost za nieco take male krehke ma desiii i ked ja deti strasne milujem s kamosovou malou ked som niekde spravam sa dozpovedne ako by bola moja dala by som jej vsetku lasku sveta ale ten strach je silnesi... predstavujem si take veci co by sa mohlo stat teda moje zle ja asi alebo ja neviem ale to dobre mi vravi ze by som bola dobra matka... som schizofrenik alebo co???

alzbee

Ja som napriklad prestala pozerat Televizne noviny...fakt ma to nebavilo kazdy den vidiet len nejake nestastie. Som si vedoma toho, ze havarie, nestastia, proste smrt sa deje denne, ale nepotrebujem sa na to este divat aj v telke..a hlavne take "uzasne" Krimi noviny z Jojky, kde zraneneho cloveka kameruju pomaly presne predtym, nez naposledy vydychne...no des! Inak chapem tvoj strach, ze sa bojis, ze nieco spravis babatku, ale myslim, ze pri takychto nestastiach to ma na svedomi bud nejaka extra silna poporodna depresia alebo ta zena je uz dlhodobo nejak psychicky narusena...inak si neviem predstavit, ako niekto dokaze ublizit takemu malinkemu stvoreniu :-) ale opravte ma, az sa mylim :)

MAM PROBLEM

lula... ale take predstavy asi nemavas jak ja sak?? take desive ze co ak nebudes pri zmysloch a nieco mu urobis?? ja sa toho bojim len ked to bude male ked uz vacsie tak ani nie ale tym asi ze je to male bezmocne a som zanho zodpovedna ma desi co ked budem prave ja ta co mu ublizi ach jaj:((

MAM PROBLEM

asi prestanem uplne kukat telku fakt je to len na skodu:(( aj same nestastie len tam je a nasilie a potom clovek z toho tak zblbne:(((

MAM PROBLEM

prosiiim amm strach pomozte mi... s detmi sa stretavam a nikdy som im neublizila niesu moje ja zatim nemam ale neviem ako s tym mam bojovat....