v kosiciach sa nedavno na pultoch objavila kozmetika ryor, mna osobne by zaujimala rada aknestop, cis a oplati kupit....nie je az taka draha, ze by sa nedala vyskusat, ale aj tak by ma zaujimal vas nazor, vdaka :)
Ryor kozmetika
jedine čo ti môžem poradiť skus stranku ryor.sk nie aryor.sk bo tá je krajšia a prehľadnejšia ;)
vážne, Janka? :DD lenže tam je tolko tých krémov, že neviem, ktorý je vhodný na tú normálnu pleť ... ked to nie je nijako kategorizované v shope ..
či náhodou nepoužíva túto kozmetiku, nech poradí :)
m25: na normlanu plet
pozerám, že táto kozmetika je ozaj dobrá, samé dobré ohlasy ..
rozmýslam, že by som ju vyskúšala.
pleť mám normálnu, aký krém je vhodný?
Tak tato kozmetika nema konkurenciu,mozem iba odporucit. V puberte som mala plet v katastrofalnom stave, utracala som peniaze za nenormalne drahu kozmetiku, az kym som neobjavila Ryor, sice tazko som ho zohnala, ale stalo to zato.
Mne pomohol, viem,že kazda sme iná, ale skus.
kozmetika ryor je podla mna perfektna ..chodím každé 2 týždne ku kozmetičke ktorá má všetky prípravky od kozmetiky Ryor ... ja som mala katastrofáálnu pleť :( ... ale po čase ked som vyskusala túto kozmetiku tak určite som videla dosť veľký rozdiel :))))... odporúúčam :)
Skúsil niekto tieto výrobky?
Čistiaca pena s morskými riasami
Bylinné tonikum
Krém s fytosfingozínom
???
Ja som to ešte neskúšala, ale mám veľmi aknóznu pleť, mastnú T-zónu, ktorá sa mi však zároveň lúpe, a je aj suchá. takže odporúčate tieto prípravky z radu Aknestop?
Ďakujem :)
Ja ryor použivam už dlhšie, hlavne kremy mi super sadli. Teraz mam aj nezmyvatelny balzam. Rozmyslam, že by som skusila aj ten bylinny šampon. Mate s nim nejake skusenosti?
no tak voľakedy než som začala chodiť ku kožnej s niečim uplne inym než akne mi to pomohlo (som vyhrala krem a tu masku) ale u mna to bolo take že en nejaka vyražka a take drobne na čele..ja som musela meniť kozmetiku lebo po určitej dobe prestala zaberat (a nielen táto)..ale ta pena na tvar sa mi paci v tom že ti zmatnovala plet ale musis ju použivať pravidelne nielen raz za čas..ja teraz mam biodermu gel ale potom ked sa mi minie asi budem používať tú penu lebo je o dosť lacnejšia a tiež zmatnuje čo ja potrebujem..ale ak nemaš nejake veľke problemy tak ja by som do toho na tvojom mieste šla =) a majú ete super odličovač =)