Ahojte,
patrim ku konzumentom energeticky napojov ako mnohi dasli. Napadlo ma zavies sem temu o tychto drinkoch. Zacnem jednoduchou otazkou, ktory energeticky napoj oblubujes a preco? Hadam sa konzumenti postupne pridaju a vznikne zaujimava diskusia. Cakam na prispevky :). Peknu slnecnu nedelu praje blesktresk.
Energeticke napoje
semtex, retbull, tiger...ono sa zda ze chut a vona je vzdy rovnaka!! a ma to cosi do seba..ja som ho pila vzdy na nocnej smene v praci..pomahalo lebo som nebola vobec unavena a makali sme ako divi...nie je dobre to pit len preto ze si smädny...pretože vtedy nastava to hrozne bušenie srdca, trasenie ruk a možeš dokonca aj odpadnut!! ked nepodavas ziadny extra vykon tak ta energia sa v tebe hromadi a z toho ti može prist zle...ja uz som sa poucila!!!!!!! :))
caute, co dnes nie je skodlive to hadam nevie ani nik povedat. ale z ED oblubujem Semtex
ja si dam niekedy pred sportom, alebo ked je toho uz naozaj dost v praci a potrebujem riadne zamakat. V USA som si navykol skor na energy shoty ako Xtra energy shot od Stacker 2, ale nepohrdnem ani Redbullom :), aj ked to je skor od smadu ako na energiu.
semtex, lebo byva 500 ml v Brnenke v akcii za 32 Kc
caute ja ich nepijem casto iba pred nejakou dlhou cestou ale v piatky najsilnejsi co ja viem je BURN ale na slovensku sa asi ani nepredava a potom je redbull, ale ked nieje moc penzai kupim UP.
ja som mala v oblube ich pit vacsinou len piatky ked sa pil aj alkohol aj ked sice su upozornenia ze nikdy nemiesat ale tak co...miesala som no posledne mesiace mi je z nich zle na srdce tak ich uz nepijem ...vacsinou som kupovala Kick alebo up :-)
ja som si raz dala a strasne sa mi rozbuchalo srdce. Vystrasilo ma to, bolo to velmi neprijemne, tak som to uz neskusala
ja som pila iba raz, no nic zvlastne som nepocitila...
preco ich vlastne pijete? co vam to da? (okrem kridelok:-) )
pokial viem, reklama je tu zakazana :)
ja ich pijem denne, ale vsetko ine, len nie red-bull, ten mi absolutne nechuti!
moje naj.: v12, powerking a energetaky z lidla.
:)
ale vela ludi ti sem pisat urcite nebude, lebo energeticke napoje su velmi skodlive (aj napriek tomu ich pijem skoro denne)