Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako to beriete, panna v 23 co nato chlapi?

Príspevok v téme: Ako to beriete, panna v 23 co nato chlapi?
sweetyi

Neviem, ale v tejto dobe a hl. v mojom veku, si pripadam divne kedze som este s nikym nespala.
A mozno, ze by som aj spala, ale asi mam aj strach z toho, ze ako to bude chalan brat. Vsak si urcite pomysli, v takom veku uz nieco ma za sebou. Ci ma nevysmeje.
Nehovorim, o tom ze som uplne neskusena to nie. Len proste k "tomu" este nedoslo.

A zistia chalani ci holka s niekym uz pretym spala, ked im to nepovie?
Ako to mam brat, prosim poradte.
Dakujem.

lucika214

ja si myslím, že je oveľa lepšie byť pannou v 23, než v 14 sa tu vychvaľovať ako si už niektorí dobre zasúložili, pričom títo ľudkovia ani nevedia čo to je, pretože si myslia, že je to len o tom "dnu a von"

Telefoner

Súhlasím s all komentami, na tom že si panna nič nieje to je len par rokov taký trend že kto si skôr "zatrtka".

A ide ešte o to či po sexe túžiš alebo ti to je jedno nie každý potrebuje sex k životu, aj keď podľa mňa je sex super vec :D

A ak po tom extra túžiš tak sa môžme dohodnúť keďže ja mám sex moc rád a to že si panna mi vôbec nevadí ešte budem rád že som bol tvoj prvý

mimixxxx

niekto mas dobre nazory...

a sweetyi kukni si film 29 a jeste panna
..ja viem je to len film,ale ak mas normalneho xlapa,tak to poxopi a bude mozno aj rad,tak ako bolo uz napisane..hlavne nezatajuj..nie je to hanba..:)

niekto

tak v prvom rade nech by to bolo akokolvek a vadilo bu mu to tak ho posli kade lahsie

v druhom rade kazdy normalny chlap tuzi po tom byt ten prvy mame to v genoch :P

a v tretom rade ked budete tak daleko mu to povec lebo vas to oboch moze zbytocne boliet

takze tak :O)