Pracuje niektora ako letuska?

Príspevok v téme: Pracuje niektora ako letuska?
Letuška

ahojte, nabuduci rok budem maturovat, a stale som si neni ista v tom co chcem robit. velmi by som chcela byt letuska.
po anglicky viem slusne, na komunikativnej urovni, ale aj tak pojdem este do anglickej skoly na doucenie. mam 171cm, 55kg, som blondyna, uz som aj co to pofotila do casopisov, takze aj prijemny vzhlad sedi :)...velmi by ma to bavilo. a aj ucit sa nove jazyky, viem zaklady francustiny, spanielciny.

chcela by som vediet ktore spolocnosti su dobre, mate niekto skusenosti so spolocnostou ryanair ? a prosim ak je tu niaka letuska ktora lieta aj do USA - poradila by si ?

Letuška

drzana: vies, ja som to pisala narychlo. a aj tak. posledne na com mi zalezi, je to ci som tu na tomto fore spravila nejaku gramaticku chybu.

drzana

podla teba hovadiny?
ked sa chyby neopravia, ti ktori nevedia pravopis sa spravne nenaucia a ti ktori ho ovladali sa castym citanim takychto chybnych textov pokazia.
okrem toho, ak noekto ovlada dobre materinsky jazyk, ma ovela lepsiu predispoziciu zvladnut aj cudzie jazyky. a o to pri praci letusky ide. vediet sa dohovorit.

drzana

nauc sa este slusne po slovensky
nie som si neni ista, ale nie som si ista,
francuzstiny, nie francustiny
a nejaka, nie niaka....
a este sa nauc pracovat s internetovymi vyhladavacmi ...