Tehotenstvo a sex..

baby001

Dakujem za odpoved.Viem ze su taky chlapi,aj on ma trochu strach od takych veci,ani nie na pohlad dojcenia,ale mozno ked budem mat velke brusko v poslednom mesiaci,ze by mu bolo cudne tak sa milovat,ale teraz mam malicke brusko,este ho to nemoze strasit.Ale to viem urcite ze by som ho na porod nezobrala,lebo to by nase milovanie poznacilo na cely zivot.

datelinka

baby, ak nemas problemy, ze by si sa otvarala, alebo sa ti vyrazne skracoval krcok, nie je dovod, aby ste nemali pohlavny styk. mozete si teraz uzivat bezpecny sex ako nikdy inokedy. dietatku to urcite neublizi. skuste si najst inu polohu, zozadu, v lahu a podobne, ktore vam budu vyhovovat. ale podla toho co pises, zrejme ma partner psychicky blok. poznam muzov, ktory maju "respekt" pred tehotnymi zenami, poznam ludi, ktorym tehotenstvo pripada "zvieracie", poznam muzov, ktorym prekaza pohlad na dojcenie.... su to skor vynimky, ale existuju.
skus sa s partnerom porozpravat o tom, preco nechce, ak ma blok, respektuj. ak to zvaluje na to, ze sa boji aby neublizi babatku, presvedc ho o tom, ze to nie je pravda. a zdorazni to, ze teraz mate moznost venovat sa sebe. a urcite sa nieco z tvojej spokojnosti po sexe dostane aj dietatku :-) to mi ver.

baby001

Ahojte mala by som otazku.Som v 4 mesiaci tehotenstve a partner sa so mnou boji sexovat,lebo nechce ublizit babatku a Ja mu zbytocne hovorim ze neuiblizi.Neviem si uz dat rady,vzdy som vyzerala dobre a aj teraz vyzeram tak isto,nepribrala som,staram sa o seba,aj brusko mam len malicke,babatko sme chceli,dokonca on ovela viac,tak Ja neviem co mu je.Dokonca mam uz zmiesane pocity,lebo aj ked strasne lubim to nase male tak mam myslienky ze este jedno dieta by som uz nechcela.Ma niekto podobne skusenosti,alebo len mne sa take stalo?Alebo nejaku radu,tak si ju vypocujem.A ak sa najde aj chlapsky nazor tak budem rada.Dakujem

karioll

takze si asi v 2.mesiaci a nebola si u gynekologa?gratulujem,len tak dalej.nemala by si mat bolesti pri sexe,mozno toto ta donuti ist k lekarovi

fidorka3

ahoj,,,,no rozhodne by som ti sex neodporúčala
ja som inak tiež tehotná,,,ale somnou je to iné..-ja mám sex zakázaný kvôli skrátenemu krčku
inak ešte si nebola za gynekologom?? iste vieš, že si tehotná??
ozaj tie bolesti a krče určite niesú normálne,,,takže sexuj sa vyhýbaj a čo najskôr navštív gynekologa
bolesti a krče občas nasvedčuje blížiacemu sa potratu...ale nie vždy,,preto je návšteva gynekologa nevyhnutná
držím pršteky aby ti to dobre dopadlo