SVADBA

Príspevok v téme: SVADBA
sandria

Aký máte názor na svadby mladých 19-21 ročných ľudí? Myslíte si keď dvaja stvoria dieťa a nemilujú sa mali by byť spolu iba kvôli dieťaťu? Mám 18 rokov a sme s priateľom už vyše tri roky, viem budete si myslieť, že pubertiačka, ale rozmýšlali sme nad svadbou ak nám to pôjde takto ďalej ako nám to ide chcem vedieť váš názor

_Marek

ja som sa zenil preto lebo som chcel nemusel som.moja manzelka mala 18 skoro 19 a ja 21..a klape nam to.boli sme sice mladi ale asi sme z tych ktorym to vyslo aj v takom mladom veku lebo ja vidim ze mladi sa velmi plasia.tak radsej si to treba premysliet.my sme tiez premyslali chodili sme spolu dlho.

usiko

a este k tvojej otazke, nie, ak sa mladym podari omylom urobit dieta, nie, nemali by sa vziat...nech sa dieta narodi a ziju spolu, a ak im to bude klapat, tak nech sa vezmu....ak nie, tak sa rozidu a kazdy si najde ineho partnera....nie je nic horsie ako manzelstva preto, ze sa 'muselo' a potom trpi kazdy, najma dieta.....

usiko

sandria, pises, ked vam to takto pojde dalej, tak sa vezmete....tak potom pockajte par rokov, ci vam to pojde dalej takto....ste mladi a este sa psychicky vyvijate, na vasom mieste by som aspon do 25-ky pockala......ani jedna moja znama a kamaratka, co sa vydali do 23-eho roku zivota uz nie je vydata a stastna.....

bublik

jasne ze je to blbost, brat sa kvoli dietatu. v dnesnej dobe? naco! a ak sa lubite, vezmite sa, preco nie. ja poznam par, prva laska, vzali sa v devetnastich, teraz maju 45 a stale sa lubia... nie je to o veku.

sandria

ako ja niesom tehotna ani nic podobne len som sa pytala na nazor lebo mam kamaratku ktora sa bere iba kvoli dietatu a toje podla mna hlupost potom to dieta trpi

Anicka1

Ja som chodila tri roky s jednym chalanom a ako 21 rocna som ho opustila,lebo on uz velmi chcel svadbu a ja som sa na to este necitila. Ci nebol ten pravy,ci som si potrebovala este troska uzit,neviem. Ako 28 rocna som nasla toho praveho(dufam) a som sa za neho vydala. Vtedy som citila,ze som pripravena na manzelstvo a skutocne to chcem. To ty musis vediet,ci sa chces vydavat,alebo nie,ale kvoli babetku je velka blbost sa brat,to nikdy nekonci dobre!

Anicka1

Ja som nikdy nezila podla toho,kto co povie. Nech si hovoria,stale som robila,co som ja chcela. Vydala som sa za o 5 rokov mladsie chalana. No a co? Mne je tak dobre,mame sa radi a nech si hovoria co chcu. My sa mame radi a to je hlavne!
Komu sa nieco nepaci,moze si vies co(prepacte).....

sandria

nievek: len veľa ľudí si myslí, že sme mladí a tak. Ďakujem za príspevok. To ma mrzíá, že vás opustil.