Ahoj babky-žabky! Má niektorá s týmto skúsenosti? Naozaj to funguje, či moc ani nie? Pečiatky sú originálne (KONAD), ale sú aj v lacnejšom prevedení. Niekde som čítala, že fungujú rovnako. Je to tak, či radšej od neoriginálnych ruky preč? A musím za každú cenu použiť špeciálny lak alebo to má rovnaký efekt aj s bežným lakom? Ak by náhodou niekto nevedel, o čo sa jedná: -odkaz odstránený-
Ďakujem za odpovede. :)
Stamping nail art alebo pečiatky na nechty
skús jemnejšie, stále skúšaj a skúšaj .. a pojde to :)
Ahojte, neviete mi poradit? Kupila som si peciatku a dosticky v cinakoch a s obycajnymi lakmi mi to neslo, tak som zainvestovala do kvalitnejsich a kupila si laky znacky konad. Ale ani s tymi mi to nejde :( kde je problem? Ked kvapnem lak na dosticku a zotriem to stierkou nic mi tam nezostane :( Dakujem
Ahoj..... Chcela by som sa opytat ci neviete kde sa da zohnat peciatkovac s tigrovanym vzorom ...... Neviem ho nikde najst ..... Dakujem :)
lakovana- akurat pozeram tie peciatky na nikashope- len sa neviem rozhodnut v lakoch tych specialnych- su dobre aj tie najlacnesie? tie maju aj tak najkrajsie farby
ja to nakupujem na nikashop.sk maju tam velky vyber...a funguje tam vsetko aj tie co nie su konad... s normalnym lakom mi to nefunguje , iba s jednym maminym ktory ani nevie ona sama kde kupila, tak kupujem len tie specialne...
Ahojte velmi by som chcela a potrebolvala vediet z akej stranky ste si to objednali. Prosi vas pretoze to chcem dat kamoske na arodky no neviem kde sa to da kupit . Viete mi poradit ????? DAKUJEM
ja som to kupila z dreamshopu a neviem neviem. ani jeden lak, co mam doma sa mi na to nehodi. a este som si odtial kupila spevnujuci lak a ten som hodila rovno do kosa. tak odtial radsej nekupujte
dnes som si to kupila v "číňaku" za 1 euro...len vsetky laky co mam su prilis riedke :(
@nika4444
prosim ta a z akej stranky si si ich objednala? lebo ta cena je super :)
ahojte ja velmi zhanam sady essence stampy set(sada na pečiatky) nevedeli by ste mi poradit kde sa da zohna?