aky mate nazor na vylety? je podla vas v poriadku, ked rodicia nechcu pustit svojho syna, ktory uz skoncil vysku, na vylet s priatelkou, s ktorou chodi 5 rokov, ale s kamaratmi ho pustia? ako by ste sa citili na mieste priatelky?
rodicia a deti
Mám z toho taký pocit...Že z jednej strany, je to poriadne divné...však je dospelý a má stály vzťah tak prečo by nemohol ísť s priateľkou na nejakú chatu....
ale z druhej strany, len rodič dokáže pochopiť...rodiča..Teda ked sa do toho hlbšie zamyslíme, tí rodičia možno majú veľký strach aby tam neurobil niečo čo by neskôr ľutoval...asi takto..Ešte nemám deti, ale chápem strach rodiča o svoje dieťa...
Sorry, tak toto som ani nezažila, ani nepočula, bože ludia, kde to žijeme. Nech sú veriaci ako chcú, ale toto presahuje medze, dospelý človek, aby si pýtal povolenie, resp.aby nemal svoj život...., toto nie je ani o výchove ani o rodičovskej láske, toto je hádam sen. Úprimne, držím palce.
nikto s podobnym problemom? :(
A to on sa pyta rodicov?Ved je dospely.Moj syn uz od osemnastky ma svoj zivot,nehovorim,ze spolu nekomunikujeme,ale predsa je dospely a zakazovat mu taketo veci nie je na mieste.Ked niekam ide na dlhsie,tak mi to len informativne oznami,aby sme sa o neho nebali.
...nemáš to ľahké cdgirl, ale takéto obmedzovania, že spolu ani nikam nemôžte ísť a pozerať sa na seba cez stenu, to som už dlho nevidela.
...myslím, že zakazovania v tomto smere nie sú na mieste.
vobec nemas za co...pekny den ti prajem
dakujem.
tak to je mi luto...
nie osobne nepoznam nikoho s takym problemom...ako mas ty...
ano, myslime to spolu vazne. na jeho otca by to nezabralo a pravdupovediac ani by som nemala odvahu sa s nim o takom bavit. vychodisko nevidim. poznas niekoho kto ma taky problem?
a ty a tvoj priatel to uz myslite vazne?
lebo ak ANO,tak sa im ohlas a POVEC IM,ZE SA CHCES S NIMI POROZPRAVAT NA TUTO TEMU...