Poradte mi prosim. Chcem si kupit notebook, ale neviem aku znacku, lebo sa tomu nerozumiem. Mal by stat tak okolo 500 €. Viete mi poradit znacku alebo aj nejaky konkretny typ? Dik
Aky notebook si mam kupit?
Smajlik,zacnem tvojou poslednou vetou.Ked sa ti pokazi book(s netu) tak vyreklamujes ho cez telefon,mail...,pridu pre neho a po oprave(max.mesiac)ti ho donesu naspät.Takze nakupov cez internet sa neobavam a cez internet lacnejsie clovek nakupi ako v realnej predajny hocikde.A k tym znackam nie je to tak ze HP a Asus je najlepsi,nedovolim si tvrdit ze ktora znacka a rada je najlepsia...kazda znacka je ok,len jedna viac poruchova ako druha,uz som to pisal.Ked uz tak porovnavate ceny HP a Asusu tak by som priradil k nim aj Toshibu,vlastne ceny bookov sa pomalicky vyrovnavaju.Ja by som sa neobaval ziadnej znacky,uz ani MSI....
podla mna notebook (vseobecne elektronika) a dnesny svet, to je take zdieranie penazi..
no k veci, ty sa pytas o znacku. bolo ti povedane ze HP a ASUS. ano su to najlepsie znacky notebooku, ine si ani nekupuj, pretoze budes mat problemy a zbytocne vydavky s opravou. dam ti priklad to je nieco ako mobily. nokia a sony ericson su vysoko kvalitne mobily, ktore maju dobre perspektivu a nekazia sa tak ako napriklad samsung ci ine shity, ktore su sice krajsie a viac veci podporuju ale mas ho kazdy mesiac v oprave..
takze teraz to rozoberme z tej financnej stranky. HP stoji okolo tych 20000sk a viac. asusy su ovela lacnejsie. preto ja by som urcite zvolila asus, kedze notebook nie je investicia na nejaku dlhu dobu. notebooky su zname tym ze nemaju dlhu zivotnost a o par mesiacov ako si ho kupis, pride na trh nejaka nova funkcia, ktoru urcite budes chciet mat..
cize z tohto vsetkeho vyplyva: asus najviac do 13000 a vyberaj si taky kde budes mat webku, bluetooth a najmenej 1GB pamat. bola by dobra aj citacka, ale nemusis mat..ano, takyto notebook za taku cenu najdes..len potrebujes hladat. a skor by som ti poradila, nekupuj elektroniku na nete, lebo vies v pripade pokazenia - kam pojdes?
doodie
skus internet ktory ponuka 02, zaplatis 6eur mesacne a mozes veselo surfovat. viem ze aj orange nieco ponuka, ale ja by som stavila na 02 hoci som zakaznikom orange-u :)
HP a asus su asi naj, za HP si zaplatis viac (za znacku), asus je lacnejsi, ale dobry.... ja mam z www.novepc.sk
tak este poradte dobry mobilny internet pre notebook... :o)
suhlasim s Denzom :D
HP a asus.....
su na trhu jedne z najlepsich znaciek....
ake su konkretne poziadavky?co by mal splnat tvoj book?
Ja mám notebook značky Toshiba už 3 roky a som nadmieru spokojná.