Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky notebook si mam kupit?

Giovanni

Smajlik,zacnem tvojou poslednou vetou.Ked sa ti pokazi book(s netu) tak vyreklamujes ho cez telefon,mail...,pridu pre neho a po oprave(max.mesiac)ti ho donesu naspät.Takze nakupov cez internet sa neobavam a cez internet lacnejsie clovek nakupi ako v realnej predajny hocikde.A k tym znackam nie je to tak ze HP a Asus je najlepsi,nedovolim si tvrdit ze ktora znacka a rada je najlepsia...kazda znacka je ok,len jedna viac poruchova ako druha,uz som to pisal.Ked uz tak porovnavate ceny HP a Asusu tak by som priradil k nim aj Toshibu,vlastne ceny bookov sa pomalicky vyrovnavaju.Ja by som sa neobaval ziadnej znacky,uz ani MSI....

[zruseny8]

podla mna notebook (vseobecne elektronika) a dnesny svet, to je take zdieranie penazi..
no k veci, ty sa pytas o znacku. bolo ti povedane ze HP a ASUS. ano su to najlepsie znacky notebooku, ine si ani nekupuj, pretoze budes mat problemy a zbytocne vydavky s opravou. dam ti priklad to je nieco ako mobily. nokia a sony ericson su vysoko kvalitne mobily, ktore maju dobre perspektivu a nekazia sa tak ako napriklad samsung ci ine shity, ktore su sice krajsie a viac veci podporuju ale mas ho kazdy mesiac v oprave..
takze teraz to rozoberme z tej financnej stranky. HP stoji okolo tych 20000sk a viac. asusy su ovela lacnejsie. preto ja by som urcite zvolila asus, kedze notebook nie je investicia na nejaku dlhu dobu. notebooky su zname tym ze nemaju dlhu zivotnost a o par mesiacov ako si ho kupis, pride na trh nejaka nova funkcia, ktoru urcite budes chciet mat..
cize z tohto vsetkeho vyplyva: asus najviac do 13000 a vyberaj si taky kde budes mat webku, bluetooth a najmenej 1GB pamat. bola by dobra aj citacka, ale nemusis mat..ano, takyto notebook za taku cenu najdes..len potrebujes hladat. a skor by som ti poradila, nekupuj elektroniku na nete, lebo vies v pripade pokazenia - kam pojdes?

[zruseny8]

doodie
skus internet ktory ponuka 02, zaplatis 6eur mesacne a mozes veselo surfovat. viem ze aj orange nieco ponuka, ale ja by som stavila na 02 hoci som zakaznikom orange-u :)