Mam nos ako prasiatko

Príspevok v téme: Mam nos ako prasiatko
luulu

baby mam otrasny nos,mam z neho depky.je akoby dohora-tak ako ho maju prasce+siroke nozdry=hotovy rypak!je aj velmi siroky a ked sa usmievam tak sa rozsiri este viac,vtedy je skor hroší,neaky taky ako maju napr.černosi.plastiku si nemozem dovolit- mam len 15,len prosim neberte ma ako neaku hlupu pubertiacku co riesi kazdu blbost.ja som si z neho nic nerobila,nic som neriesila...
jedneho dna este ked sme boli na zs,velmi som sa na niecom smiala a jeden spoluziak povedal na celu triedu aha aka hrosica!trochu som zosmutnela.po skole som bola vonku s mojou naj kamoskou,spoluziackou zaroven.na tvari mala taki zvlastny usmev.dala si dole celenku a konce celenky si vopchala do nozdier,do kazdej jednu,cim si rozsirila nos.zacala sa smiat.to akoze napodobnovala moj nos.ona sa rehotala ja som plakala.bolo jej to luto,ale stale sa trosku smiala.chapete?moja najlepsia kamaratka!tolko sme spolu zazili,tak sme si doverovali a vedeli sme o kazdom nasom tajomstve.a zrazu,sa zo mna vysmievala.ona je super baba nechapala som.

alebo som mala na jednej stranke fotku s kamoskou,ktora sa dala komentovat a jedna neznama baba napisala koment"pekny rypak"

ludia ja uz som zufala

kirka

ja mam 18 rokov a a moj nos sa mi uz nepaci strasne davno niekdy si to ani nevsimam a ked si pozriem nejaku moju fotku s predu tak mi pride luto zeby som chela mensi nos ja ho mam taky siroky a ties dohora mne sa strasne paci ked ma dakto taky spicaty nos a nie taky rozcapeny ako ja:(((

nosanek

zdravim nosane. moj nos je tiez o nicom, tiez som mala dlhe roky komplexy, obcas sa zo mna smiali kvoli nosu. dnes som uz skoro 40.tnicka a uz mi nepride taky smiesny, ako volakedy. normalne s nim existujem, uz ani na to nemyslim a co je asi najhorsie, ze sa pacim sama sebe, aj napriek mojmu nedokonalemu nosu. kaslat na vsetkych, co sa z vas vysmievaju. urobte zo svojej nedokonalosti prednost, obcas sa mozte vy same pobavit na vlastnom nosteku a vsetci vam daju pokoj. a hlavne, vypracovat si zdrave sebavedomie a nikto nikdy vam uz neublizi slovom, ci vysmechom! prajem vela sily

mnamka257

pokial sa z teba tvoja najlepsia kamoska smeje tak to nie je naozajstna kamoska, pretoze keby ze jej to aj prioadalo smiesne nikdy to neda najavo.ja by som ti radila pouzit nejaky vhodny make up aby si upriamila pozornost napr na pery alebo oci a ked budes starsia, ist popripade na plasticku operaciu...tak vela stastia a nebud z toho zufala-nikto nie je dokonaly

zitas

ahoj ja som sice trochu starsia ako ty a to co si napisala mi uplne pripomenulo mna... Mam dost velky nos, je to hrozne hlavne z profilu, a ked som bola mensia tiez som to neriesila, nejako som si to ani neuvedomovala, akoby som o tom ani nevedela...az raz ked som mala mozno 12, 13 rokov mi moja sestra len tak povedala: ty mas velky nos. a odvtedy sa to zacalo: naplno som si to uvedomila, nechapala som ako som si to nemohla predtym vsimnut,mala som z toho dost velke komplexy, aj som plakavala ze chcem byt pekna...ked som bola napr. v autobuse a nejake decka sa smiali a pozerali mojim smerom som si namyslala ze sa smeju na mne...dost mi ten moj nos znizil sebavedomie.
Casom a hlavne ked som si nasla priatela (teraz uz rok manzela), sa to trochu zlepsilo,uvedomila som si ze ked ma má rád, tak to asi nebude az take hrozne so mnou :)
Teraz sa snazim si ten moj nos nevsimat, aj ked castokrat rozmyslam ake by to bolo keby som mala pekny nostek, niekedy aj nad plastikou...ale neviem ci by som sa na nu odvazila.
Takze ti chcem povedat ze ta uplne chapem, teraz si v takom veku ked to vnimas najhorsie, neboj, casom si na ten nos zvyknes, hovorim z vlastnej skusenosti.Z ludi co sa ti smeju, si nic nerob, su to len deti, pubertiaci,ktori nemaju nic ine na robote. Nebud zufala, viem ze je to pre teba hrozne, ale bud rada ze si inak zdrava a nemysli stale na svoj nos!!!

ellie

luulu sice si este dost mlada, ale ak si naozaj nevies rady, vyskusaj ho zjemnit pomocou kozmetiky - vhodneho make-upu aj pudru..

lili852

ahoj aj ja trpim pre moj nos.ja ho mam krivy a mna zas kazdy vola pinochio.mam 14,ked som bola mensia kvoli tomu som aj plakala ked ma niekto nahneval.teraz to uz znasam lepsie ale vzdy v spolocnosti sa citim tak divne a namyslam si ze kazdy sa kuka na moj otrasny nos.poslem ti aj fotku ak chces len mi daj tvoj e-mail

duffel

a nechrochkas ked sa smejes ? nikdo nieje dokonaly , jak mas len nufak ako kviko tak to je este v pohode neboj, ale mne sa prave paci jedno dievca co ma tiez taky nos ako prasiatko a to je take mile jej to pristane =) ale to asi nebudes ty bo ona ma 16, a sak odfot si nos ja to chcem vidiet