Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prstienky

Maťka72

Ja som bola o ruku požiadaná týmto www.obrucky-rydl.sk . Veľmi sa mi páčil tak sme si nakoniec od Rýdla objednali aj obrúčky. S manželom máme obaja radšej jednoduché veci, takže sme si vybrali zlaté obrúčky, ktoré mali jemné drážky po obvode, a ten môj mal ešte pár malých zirkónikov :)

kráska24

Zásnubný mám od svojej polovičky, je strieborný s jedným veľkým kameňom. No a obrúčku som si želala mať s viacerými kamienkami, tak sme sa dohodli na tejto: www.silver.ag je skutočne prekrásna, a pritom nabola vysoká cena. Manžel má tú istú len bez kameňov www.silver.ag.

Deee

snubny prstienok mam z bieleho zlata s piatimi malymi zirkonikmi a obrucky mame zo zlteho zlata, jednoduche ja s tromi briliantikmi vedla seba

trpaslíčka

ja som tiež dostala prsteň pri požiadaní o ruku - neskôr som zistila, že správnu veľkosť vyzistil môj manžel od mamky :D
je zo žltého zlata a má vedľa seba také tri štvorčeky zo zirkónu.
Svadobné máme také, že medzi dvoma tenkými prúžkami červeného zlata je hrubší prúžok žltého zlata a sú v ňom také rovnobežné čiaročky.

dd

ja som bola tiez poziadana o ruku prstienkom, jednoduchy, zo zlteho zlata s bielym ockom, ani neviem kolko karatove zlato a ani ma to nezaujima a ocko je predpokladam zirkon..obrucky mame tiez jednoduche, ale pre nas nadherne - polgulate, zlte zlato so stredovym gravirom.

vydata22

ja som bola požiadaná, dostala som snubný z bieleho zlata s opálovým očkom.
Obrúčky máme tiež z bieleho zlata, také jednoduché a dnu sú vygravýrované naše krstné mená