Mile damy - milenky! Nejdem Vas odsudzovat. Viem, ze vsetky co tu piste nie ste vypocitave, ale zial zalubene. Aj napriek tomu, ze je to silne, budte prosim rozumne a nebudujte si svoje stastie na nestasti inych! Niektore mate mladsich, niektore starsich partnerov. Okrem toho, ze ublizujete nic netusiacej, castokrat milujucej manzelke, myslite prosim aj na deti svojich partnerov. Som dieta rozvedenych rodicov, ked som mala 20 rokov. Teraz sa mi asi rozvadzaju susedia- obidva rozpady vztahov su pre neveru!A to este nehovorim, kolko vztahov sa takto rozpadlo v okoli, alebo kolko ludi na okolo podvadza ci je podvadzanych. Vy si myslite, ze ked Vam partner narozprava, ze nie je vo vztahu stastny alebo ze im to neklape, ze je to pravda? Smiesne! Kazdy vztah riesi problemy. Ludia su individualne osobnosti a tak su casto ich nazory odlisne a problemy sa riesia hadkami, nervozitou- nie len v partnerstve, vsade! Ak nejaka rodina aj riesi nejake problemy, maju sa riesit vzajomne a nie tak, ze si jeden najde dalsieho partnera, ktory ho polutuje, vypocuje a postazuje si na toho "zleho" partnera. Ak si Vasi partneri stazuju na svoje zeny ci priatelky, skutocnost je taka, ze ich lubia a preto su s nimi. Mozno maju nejake krizy a problemy, ale vy ste pre nich len fyzicke a psychicke rozptylenie problemov. Pri vas sa odreaguju, ale ostavaju s tymi, ktorych lubia! Chlap totiz ked miluje, tak o svoje stastie bojuje, za akukolvek cenu!!! Ak by chceli byt s vami, tu bolest ktoru sposobia by isto pretrpeli a zvlast ak tie vase vztahy trvaju tak dlho! Viem ze je to tazke, ale vy sa trapite a este aj sposobujete trapenie inym! Stoji to zato? Ak uz nemate vlastnu hrdost, rozmyslali ste niekedy nad detmi svojich partnerov? Ohlasujem sa preto, lebo mi uz tato nezodpovednost a bezcharakternost lezie na nervy. Nasi mladi susedia mali v manzeltsve posledne dost hadky. Deti, peniaze, domacnost a tak...klasika v manzelstve. Zena to riesili tym, ze si pisala s ludmi na pokeci a nasla si mladsieho milenca. Prva na to prisla dcera, ale mama tvrdila, ze je len kamarat. Hm...jasne, deti nie su sproste! Uz to prasklo a zistil to aj manzel! Hadky, ublizovanie a krik su na dennom poriadku. Vcera v noci som stala pod oknami cinzaku a triasla sa strachom, lebo ich dcera - 17 rocne dievca chcelo z toho vsetkeho skocit z balkona. Mile milenky, viete co vsetko spravi vasa laska- navyse vlastne asi ani nie stastna s nami detmi?! Ich maly syn tomu este moc nerozumie, ale verte tomu, ze vsetko co doma vidi si zapamata! A dcera? Je vo veku, kedy spoznava vlastne lasky, okutakava si opacne pohlavie a tak. Co myslite, ze to spravi s jej psychikou? A to uz chodi z toho k psychologicke! Ja Vam teda poviem co! Mam 25 a nedokazem verit, ze raz nebudem podvadzana, lebo sa moj mily zalubi, alebo mu prepne, lebo ho zvedie nejaka krava, alebo naopak prepne mne, ublizim mu, alebo si znicim rodinu. Viete ake su tie myslienky bolestne??? Som dost silna osobnost, znesiem vela a nedam si ani skakat po hlave, ale od rozvodu svojich rodicov a vnimania tohto egoistickeho myslenia na okolo som neuveritelne ziarliva. Nicim tym seba a obcas aj svojho partnera. A rovnako su na tom moje dve sestry! A komu za to vdacim? Jednej krave, co uz rozbila zopar manzelstiev, resp. ich narusila, ale nie stastne pre odpustenie vydrzali. A to to ani nebola mlada zaba, pri ktorej by len otcovi po 40- tke preplo a chcel si dvihnut ego! Vsetko to boli a zije sa s tym dost na hovno, tak sa prosim nad sebou zamyslite. Dakujem v mene vsetkych rozvedenych deti a ich matiek (obcas aj otcov)!
Pre vsetky milenky! Prosim citajte!
jaj baby tak po prve,ak chlap chce riskovat svoje manželstvo pre milenku ma ju aspon troška rad.ares123 to napisala tak ako to je.a to že ja mam vždy len ženatych to je tym že nemam zaujem sa viazat,nechcem vztah,takto mi to vyhovuje.ak da milenka chlapovi to po čom tuži,doma je kludny a nevadi mu ani že žena ma každy večer migrenu alebo ine vyhovorky.mne stači to že si ma važi,neni to o laske,je v tom vašen a rozkoš...a to že rodičia sa rozviedli kvoly milenke a čo?neni su prvy ani posledny.predsa vo vztahu su vždy na vine obaja.nech sa spyta maminky či tatkovi mesiac nedala alebo prečo si teda tatko našiel milenku!!a netrepte tu hovadiny že boli milujuca rodinka...až kym neprišla milenka.keby to tak bolo ten chlap si milenku nenajde nikdy aj keby bola zo zlata a roztahovala mu nohy jak šialena...
fúúúria tak to je fakt bezcharakterne od tvojho ex ked si nasiel druhu prave vo chvili ked ty si ho najviac potrebovala..to sa fakt nerobi.
tebe neni co vycitat lebo ked ti to tak vyhovuje aj jemu tak sa to nema jeho zena ako dozvediet a proste je to podla mna v pohode a nemalo by tym byt ublizovane nikomu.
aj ja som mala vztah so zenatym muzom, ale predtym ako ma vsetky sväte zeny odsudia chcem povedat ze som o tom do poslednej chvile nevedela..aj som sa ho raz pytala..povedal ze nema zenu ani priatelku..dokonca to bol taky klamar ze mi jeho vlastneho syna predtavil ako brata a to dieta ho muselo tajit. az raz, jedneho pekneho dna mi zavolala jeho zena a vyzvedala co mam s jej manzelom. najskor som jej neverila ale nakoniec sme si v uplnom klude pokecali..povedala ze nie som prva s ktorou ju podvadza.iste ze jej tym velmi ublizuje..ublizil aj mne..citovo som sa na neho dost naviazala..a este mal tu drzost mi potom zavolat a vyhrazat sa mi ze mi sprvi zo zivota peklo a nakoniec ma zabije..mam sa teraz citit ako stetka?
bola som vydata a moj manzel si nasiel milenku, ja som sa vratila z porodnice s dietatom, po ktorom on tak velmi tuzil a o 2 tyzdne sa stahoval k milenke. rozviedli sme sa. nechal aj milenku.
ja som sa zoznamila s muzom, ktory bol zenaty a vobec mi to neprekazalo. a preco by aj malo? mne to tiez robila ina zena! nie je to pomsta, no je to tak. ja uz nechcem zdielat domacnost so ziadnym muzom, on sa nechce rozvadzat, tak nam takyto vztah maximalne vyhovuje. trva uz 5 rokov. neziadam od neho, aby sa rozviedol, ci nieco podobne...
mimochodom, nemam ziadne vycitky!
ach baby..jasne, ze chlapovi nieco chyba v manzelstve ked podvadza a nieje to len sex, lebo keby mal chut vyskusat nieco nove v sexe tak si zaplati stetku-jednorazovku, ktora mu za prachy aj psa vyfajci, ale kedze si chlap najde milenku a stretava sa s nou castejsie tak asi ju ma aj troska rad. nehovorim, ze ju musim hnde milovat, ale ved jednorazova nevera sa lahsie odpusta a chlapi to vedia tak preco by pre nejaku zensku riskovali ze pridu o vsetko co dlhe roky budovali. len zeny si naivne mysli, ze chlapom staci oprat, navarit vychovat im ich deti a raz za mesiac sa dat pomilovat z nutnosti..chlap chce aj po svadbe aj s detmi na krku byt pre svoju zenu a prvorady ale zena ktora chodi do prace, a musi stihat aj domacnost vecer nema naladu sa dlho dlho tulit a tak..toto chlapi nevedia pochopit a nikdy sa to nezmeni, preto tu milenky budu vzdy a nikto s tym nic neurobi..
milenka.x
no celkom "dobra" vyzitka ze spavas len so zenacmi..to nie si schopna najst si slobodneho a nezadaneho??
milenka.x ...Vies ci sa citis alebo necitis ako stetka je tvoja osobna vec a je to len na tvojom svedomi.Mas pravdu,ze ked chlapovi nieco chyba hlada inde ..ale keby to bol cestny clovek tak aspon ma tolko slusnosti v sebe a bud doma problem riesi,alebo ked problem sa vyriesit neda tak svoju manzelku aspon nevodi za nos.Takto si nevazi ani jednu z vas ani manzelku ani teba.Manzelka mu je dobra,lebo navari,uprace,stara sa o dieta a ty si mu dobra ked si chce s prepacenim "suchnut".
A to,ze niekto place nad rozvodom svojich rodicov koli milenke mi ako silna kava vobec nepride..vies dovtedy boli rodina a zrazu sa im rozpadla to ti pripada malo??No mne rozhodne nie.
joj baby ja som milenka tiež a čo.ked chlap ma poriadny život,usporiadany so svojou manželkou,lasky plny vztah tak prečo by potom hladal milenku.nejaky problem tam predsa byt musi.to je normalne...necitim sa ako štetka že spavam so ženatym mužom ktory ma doma malu 4 ročnu dcerku.pred tym som mala vztah s chlapom čo mal doma ženu ktora mala stale migrenu a 3 ročneho syna.pokial klape všetko ako ma chlap nehlada inde.kludne mi to mohol aj zatajit že je ženaty...a za to sa ako štetka necitim a ani nikdy sa tak citit nebudem nech si mysli kto chce čo chce!!!!možno budem hruba ale vyplakavat tu nad rozvodom rodičov kvoly milenke je troška silna kava.asi mu chybalo to čo už doma nemal tak je jasne že to hladal inde!!!!!!!!!
mariana......každý muž si váži milenku, ktorá mu dobrovoľne niekoľko rokov rozťahuje (prepáč) nohy a nerobí žiadne problémy. A ak ťa tak miluje tak nech sa rozvedie! a žije ako sa má. Váž si trochu viacej samu seba, roky ti prejdú, budeš chcieť mať deti, zázemie. Možno teraz to tak nepociťuješ, ale počkaj o 5 - 7 rokov. Nemyslým to v zlom. Ja mám 30 a som sama (síce z iného dôvodu), ale ľutujem..... Ako píšeš bol to tvoj prvý vážny vzťah, keby si poznala iné, pochopila by si rozdiel. Každý ženatý chlap túži mať sexuálny vzťah mimo domu...česť výnimkám.
ja som mala 25 rokov. Nikdy som predtým sex nemala. Potom prišiel on. Mal 35 rokov. Úžasný, milý, sympatický. Dlho sme si len písali, chodil k nám do firmy raz týždenne. Vedela som, že by chcel niečo viac.Ale ja som to nechcela. Ale postupom času som sa do neho veľmi zaľúbila. Začali sme sa stretávať. Potom prišlo milovanie. Pre mňa prvé. A potom ďaľšie a ďaľšie....Náš vzťah trvá tri a pol roka. Nikto o ňom nevie. Nikdy mi nesľubil, že sa rozvedie. A ja som to akceptovala. Veľmi ho ľúbim a keĎ som s ním, je nám spolu krásne. Zozačiatku som mala veľké výčitky, ale prešli ma. Navždy zostane so svojou ženou a ja budem len tá druhá. Tak prečo by som si mala niečo vyčítať. A keĎ som sa ho pýtala, že ako môže ženatý muž podvádzať svoju manželku, odpovedal: Muž môže byť roky šťastne ženatý, milovať svoju manželku ale raz stretne niekoho, kto mu je sympatický, na koho sa teší, že ho uvidí. Na koho často myslí. Keď s ním nie je, tak mu chýba a keď sú spolu, je mu dobre a krásne. A že takou ženou som sa pre neho stala ja. Nechce ma využiť a nechce ma len na sex. Na to by si zobral štetku na kraji cesty... A určite by nebol so mnou tri a pol roka... Ja nemyslím na budúcnosť. žijem pre každú chvíľu čo sme spolu. ľúbim ho...