Nadmerná vlhkosť, čo stým?Prosím poraďte mi...

Príspevok v téme: Nadmerná vlhkosť, čo stým?Prosím poraďte mi...
Kika:)

Tak, možno sa budete čudovat načo chcem menit niečo čo by iné možno chceli, ALE Ono ten názov že nadmerná myslím vážne...Sex som mala len raz, ale necítila som takmer žiadne trenie, napriek tomu že partner bol obdarený dobre, Proste som bola moc vlhká, až to tak plieskalo, dost som sa za to hambila, a nemohla som sa uvolnit:(
nedávno ked ma terajší priatel prstoval, to isté, Nie že by som bola až taká neuveritelné nadržaná, ale proste som bola brutálne vlhká...
Prosím viete čo stým?
Nieje to príznak dákej choroby, alebo mám proste smolu a bude to tak stále aleb ako čo ?
Dakujem za rady,a vaše názory.

Adam ale ked je to mazivo prírodné, myslím, že sa len tak lahko nemine:D
A to si mám počas sexu tam strčit ešte aj tampon ?To mi príde divné:D
A ked mi to robí rukou silnejšie dost ma to bolí...
Ale dakujem za snahu.

AdamKrt

Tak ked Vam to robi - nech to skusi rukou - fisting. Alebo prstami nech trie o stenu, ale silnejsie.

Ci skuste si tam vopchat tampont, odsat si to a pokracovat.

Ked pouzivam Pharmatex ako antikoncepciu spolu s kondomom, tak to maze poriadne, ale ani nie o pol hodinku je to uz dost suche. Proste kazde mazivo pri dobrom treni sa vyparuje, ak sa priebezne nedoplna.

01

baby som na tom podobne...tiež som moc vlhká. a pritom ani som neni až tak vzrušená. skôr si myslím, že či to nie sú výtoky, ktoré máme ešte vnútri a týmto idú von. A mne to tiež až taký zvuk vydáva, mľaskanie...a priateľ ho má tiež veľkého a ja nič necítim.

Tak baby1989
som zvedavá čo nám poradia...
nunika
tak možno na tom niečo bude tiež mám pocit, že niektoré dni som jak firma na lubrigant...A dost ma to štve.

nunika

Prave som pochopila, preco som posledne skoro nic necitila, ked mi to partner robil ustami. Bola som akurat v ovulacnej faze, lebo som cely den vovelkom "produkovala bielok" a taktiez ani vecer som nemala problemy s vlhnutim. Bolo to fajn, ked siel do mna...ale pri tom orale som sa vobec nespravila. Nejak som to necitila a aj sa mi zdalo, ze je to az prilisnou vlhkostou. Nieco na tom asi bude. V obdobi po mesntruacii ja mam totiz " samolubrikujuce obdobie" a mam pocit, ze som stale vlhka a musim nosit intimku. No a par dni pred mestruaciou som dost sucha a cele telo mam citlivejsie a aj ked mam vtedy mesniu chut, myslim, ze si to viac vychutnam. Skus si vypozorovat toto...

baby1989

ja mam ten isty problem, som strasne vlhka, a po prvych pohyboch uz dalej nic necitim, lebo sa to strasne klze...