Mam 23, a chalan co sa mi paci a pritahuje ma ma 17r. Znie to velmi cudne, ja sa tiez nad tym cudujem, ale je to tak.
Uvedomujem si, ze myslienkovo a spravanim je to chalan kt. sa sprava na 17 ale, co robit? A este k tomu sa mu tiez pacim.
Strasna situacia toto.
Chodit s mladsim o 6 rokov je uz asi vela, ci?
Je to hrozne pekné a hrejivé na srdci keď sa o mladšieho zaujíma staršia baba.
Poznám ten pocit raz som mal tú možnosť spoznať o rok staršiu babu.
Bol som celý šťastný ale potom konec...
Na vine bola diaľka...bola z iného mesta a nemalo to zmysel :(
Choď do toho!
robis z malej veci velu, ja som tri roky s niekym- ja 21 on 18 medzi nami je vyse trojrocny rozdiel ale niekedy mi on pride neskutocne detsky... laska je vsak laska nerozkases- pochopis az sama, jedna rada-kasli na okolie ak chces byt stastna budes ak nie tak sa tym budes trapit
Ja by som do toho sla!!!!:) teda som o rok mladsia ale chalan rovnako stary ako ten tvoj. Strasne krasny, zlaty a vobec na tolko nevyzera. Super sme si rozumeli len my nie sme z jedneho mesta. Ked sme boli spolu na dovolenke tak som sa uvedomila lebo predsa len uzit si s takym mladym nie je velmi vhodne..ale do pekla rozumiet si tak ako si rozumieme s tym zeby to malo perspektivu hned idem do vztahu a vek neriesim...chod do toho za mna :D
Ten vekovy rozdiel 6 rokov je zanedbatelny. Avsak ak je to 17 rocny chlapec, nemozes od frikulina ocakavat zodpovednost. Proste neperspektivne. Predpoklad, ze si zasexuje a vykasle sa na Teba, lebo v tomto veku nebude ani vediet, co poriadne chce...
no a co ma byt? je to mozno divne...ked sa na to pozeras smerom ty 23 on 17...ale co uz...ja poznam jednu co ma 30 a partnera 18r...a ziju spolu...ona ma uz dve deti a on este len dokoncil skolu...
Vyskusaj uvidis. Je rozdiel chodit s mladsim partnerom o par rokov ked mas 20 a ine ked mas 40.
ked si rozumiete je to uplne jedno
len rataj stym ze odneho nemozes cakat ze sa bude spravat ako dospeli muz
sce to trpezlivost :P
ja mám o tri roky mladšieho. Ale nesmiem na to myslieť, lebo si tiež pripadám divne. Ale moja babka bola od dedka staršia o 12 rokov. A to bolo dosť vidno... ale mali sa strašne radi... to dedko bol vojak u babky na dedine a babke prvý vojak padol a bola na všetko sama s dvoma deťmi. A dedko jej chodil pomáhať až sa zaľúbili. a potom sa narodila moja mamina. Ale výzorovo to bolo dosť vidieť, aj keď babka sa snažila byť upravená a nahodená.... Ale vieš ženy starnú rýchlejšie. Takže už ten rozdiel bol najviac vidno ak on mal 60r. a ona 72. Ale hovorím, ja mám mladšieho o tri roky a je to také zvláštne.