ahojte...mam pristela chodim s nim uz druhy rok.Zo zaciatku bol ovsetko ok kym ma jeho rodicia nespoznal ia nezacali k mojim rodicom na navstevy chodievat ...skoncilo to tak ze si nesadli navzajom..moji rodicia ju obycajni ludia ...a jeho su podnikatelia.podnikaju s takymi dristami a tvaria sa ze su bohovia...ze su najmudreji atd.moj priatel je pod papucou sice sa vie dobre pohadat ale mylsi msi ze nanho maju stale dot velky vplyv.ras som boal s jeho mamou osamote a zacali mi kecat take veci akoby som bola len nejake dievca kt chodi s ich synom a oni s tym nesuhlasia pretoze nemam rodicov podnikatelov atd. to mi nepovedala ale z jej rozhovoru so mto pochopila dokonca mi povedala ze moji rodicia sa o mna nestaraju:D...myslim ze oni maju prehnanu predstavu o svojom synovi...pritom ja som skor do prace ako on ...jemu vsetko pod nos daju dokonca un ich vsetko robi ich babka ako nejak sluzka...bol isme cez vikend stanovat a jeho otec priiel na nas pozriet bez toho aby sme to vedeli akoby nas kontroloval a najhotrie je to ze priatel je slepi ze to nevidi pritom okolo neho to vidia tak isto ...ak ma niekto podobnu skusenost dakujem za rady:) pekny den
budic svokrovci?ble
no zaujimave ..no hovori ze ma obranuje ..mozno je to len zamilovanost...ale vie si aj svoje presadit no ale vzdy proste ho dokazu zmanipulovat ze on nevie co je pravda ....poradte ako sa mam chovat k jeho rodicom a hlavne k mame pretoze ma urazilo to co mi povedala ze rodicia sa o mna nestaraju mozn onie tak prehnane ako o neho pretoze som viac samostatnejsia ..oni su chor ito neje zdrave a v okolo osm nic take nevidela fakt ....hucia do neho co ma robit a proste davaju mu rady lebo u najskusenejsi na svete ci pana.....
Ach jaj, tie vztahy medziludske...:)) vies, buduce svokry sa tazko vzdavaju svojho synacika, maju pocit, ze im ho buduca nevesta chce ukradnut :-P ber to tak, ze az by ste sa mali niekedy vziat, tak nebudes vydata za jeho rodicov, ale za priatela...a verim, ze ked uz budete mat svoju vlastnu domacnost, tak vam tam hocikedy nevtrhnu a nebudu vas kontrolovat. A to, ze si tvoji rodicia nesadli s jeho rodicmi-to ta podla mna nemusi trapit. Neviem, ako v inych rodinach, ale v nasej rodine sa napriklad rodicia mojich rodicov vzajomne nenavstevuju. Nie, ze by mali zle vztahy, ale nie je medzi nimi nejake silne puto...Ja mam inak opacnu situaciu-s priatelom sme spolu temer 3roky a moja mama ho nema v laske..a aj babka mi roprava, ze sice je pekny, ale ved nech si hladam bohateho (lebo on je student), ze co mi on moze ponuknut..no, ale moja babka je dost na peniaze zatazena :D a priatelova mama, mam pocit, ze ma ma rada:) aj si s nou tykam...ale ked si predstavim, ze by sa moji rodicia mali stretnut s jeho...no tak to si radsej ani nechcem predstavit. Su diametralne povahovo odlisni a podla mna by si vobec nesadli. Staci, ked sa uvidia na svadbe, ale tu najblizsich 10rokov ani neplanujem:))
rodicov si nevyberas ty ani on. zalezi len na tom ako to zvladne on vo vztahu k nim a vo vztahu k tebe. ci sa dokaze presadit. ale asi velmi nie podla toho co pises.
pomoc:,(
?:,( som zufala boji msa buducnoti dakujem