Nevedela som...

Príspevok v téme: Nevedela som...
kostickaa

Takze je to dlhy pribeh, ale skratim ho: prestupujem do maturitneho rocnika na inu skolu. A ked som tam bola vybavit papiere, stretla som HO - muza - ucitela, o ktorom som nevedela, ze je ucitel, ked som s nim spala... Boli sme naliati, bolo to na diskoteke, potom po diskoteke u neho. Potom sme si parkrat zavolali, stale to medzi nami iskrilo...

A teraz mi ma byt triedny!!! Co mam robit? Ako sa mam k nemu spravat?

0vecka

ja poznam ludi s ktorymi som vyrastal niesu to znamy ktorych vidim raz za rok niektori zacali a skoncili s tym niektori pokracuju doteraz uz na tom slapu cez 10 rokov a su s tym spokojni niektori s tym mali problemy ale vsetci ktorych poznam sa z toho vylizali bez vecsej ujmy ... s pervitinom aj heroinom byvaju vecsie problemy tam treba byt dost opatrny ale vsetci koho poznam sa z toho vylizali a ziju normalny zivot

okrem toho sam som si to vyskusal a teraz som bol dva roky na suchu len som si spravil vylet do holandska takze teraz som na suchu len tyzden :) a uvidime ako sa mi bude xciet pokracovat :-P

jajka001_

ovecka dufam ze tvoje nazory nebude nikto brat vazne lebo ked si toto precitaju decka, tak ti aj uveria a hrr na drogy ved ked budem chciet tak prestanem. ja ti poviem ze osobne poznam velmi vela ludi ktori brali drogy a na kazdom z nich to zanechalo vazne, dozivotne stopy. ak to teda prezili. som z tej generacie, ked k nam prisla demokracia a drogy, vsetko sa skusalo, kazda prednaska o skodlivosti drog bola len lakadlom pre decka, ktore to chceli skusit. nikto to tu naozaj nepoznal a velmi vela drogovo zavislych umrelo ci uz priamo na drogy alebo v suvislosti s nimi a zivotom aky vdaka nemu viedli.
ta cast, ktora to prezila, a vyliecila sa, je navzdy poznacena touto skusenostou, znicene najdolezitejsie roky zivota, stratene moznosti vzdelania, plus miliony mrtvych mozgovych buniek, ktore ti nikto nikdy nevrati. cejch drogovo zavisleho, ktory si povlecies kamkolvek so sebou, ci uz na papieroch, alebo vpisany do tvojej tvare a vyjadrovania sa.

0vecka

ja som on. a heroin som v zivote ani nevidel len netusim preco ked sa niekoho zastanem napr homosexualov alebo ludi co si radi zasexuju tak automaticky som jeden z nich. Ja len na tom nevidim nic zle proste som ochotny tolerovat aj ludi ktory sa vymykaju z priemeru. co sa tyka drog tak tiez je to taky system 50 ludi uziva a nic im nieje napr prestanu ked ich to uz nebavi alebo si najdu mieru a potom pride jeden co to nezvladne a zrazu dostane priestor v mediach a vravi sa ake su tie drogy zle.a priznavam negativne ucinky drog ja napr nepijem vecsinou tak max 2-3 piva a mam toho dost odskusaneho vzdy pekny zazitok minuly rok som bol na pecenovych testoch a dopadli jedna basen. tak mi vysvetli co je na drogach zle... podla mna zakaz drog nema daleko od zakazu aut pretoze sa v nich zabijaju ludia...

for OVECKA

Neviem ake si pohlavie ,ovecka -ona ..cize budem pisat v zen.osobe.
Si vobec normalna?Kym si iba obhajovala ju ,ze sa s nim vyspala,tak som s tebou scasti suhlasila,pretoze je to v dnesnej dobe uplne normalne,robi to vacsina ludstva,kebyze to urobi chlap tak sa nic nedeje,ale zeny su vzdy kurvy..to najviac neznasam.Ale treba si uvedomit ,ze to neni najlepsia vec.Ale ked si napisala,ze drogy su v pohode,ze poznas ludi co brali heroin ,alebo pervitin a su tu zdravi a veseli ,tak asi ho beres aj ty a si to pisala v opojeni alebo ti doslovne J.BE.Drogy su najvacsie svinstvo-nicia ta zvonku aj zvnutra...fyzickyy i psychicky,menia ta ako cloveka,zoberu ti celu osobnost,je to strasne zle.Ludia co beru herroin su trosky,kradnu,zabijaju iba kvoli droge a ludia co beru pervitin mozno tiez a utahuju sa pred svetom ,nezaujima ich nic ine iba droga-je to zavislost,je to zla vec!!uvedom sa!!!to je vsetko...A k otazke co sa pytala slecna...CHOVAJ SA K NEMU AKO K UCITELOVI A UVIDIS -ON SI TO SAM VYRIESI..:)

jajka001_

ovecka jedna vec su veci co nemozeme ovplyvnit a druha vec su veci co mozeme ovplyvnit. uzivanie drog to je osobna slobodna volba

0vecka

2 jajka a ja poznam ludi co nic nefetovali a tiez maju zivot tam kde ho vela ludi mat nexce... to je ako obvinovat auto lebo niekto sadol do auta a zabil sa...

ploche_brusko

mysli ze by ste mali zacat rozlisovat LASKU a SEX, su to dve uplne odlisne veci.... ja osobne by som a sice nevyspala s nikym na diskoteke opita, ale mala som par len takych znamosti na dve tri noci, myslim ze na tom nic nie je...proste si chcem uzit...ano ked je to z lasky je tu super, uzasne krasne fajn...ale preco ak nemam vztah, a boh vie kedy ho mat budem, mam cakat dajme tomu 10 rokov kym si zasexujem? ved o nic nejde..... tot moj nazor...

a neplete hrusky s jablkami, sex a drogy..

bleskovka

alebo znicili zivot inym, ale to je uz ina tema...drogy dost nicia osobnost cloveka, poznam ludi co sa z travy dost zmenili, pokaslali studium, pracu, rodinu, vztahy..a to je len trava alebo alkohol! ale ako som uz povedala, to je ina tema..