Naco zijem?..Jedine koli detom

Príspevok v téme: Naco zijem?..Jedine koli detom
nestastna a

naco zijem?nebavi ma zivot co mam robit?som rozvedena,opustena matka dvoch deti........no najviac zo vsetkeho ma stve ze som nie zdravotne v poriadku.....jednak mam diagnozu nie beznu.....prejavujucu sa na kozi.....potlacanu liekmi.....a to este nestaci stale nieco na mna lezie aj ine ochorenia...ma len 37rokov.....dokedy budem chora??namam sancu ani najst partnera....s tym uz radsej ani nepocitam.....naradte mi pozityvne rozmyslat....to som uz skusala.....niekedy to pomoze ale na chvilu.....preco je zivot taky pes k niekomu??????

ceky

nooo určite si ju prečítam.
taka rada:
Zabudni na minulosť, nemysli na budúcnosť, ži súčasnosť!
Pozitývne myslenie má veľkú silu a pesimisti sú najchorľavejší!
Ak nemáš silu vo výzore,
spevni sa v inom obore.
No nezahadzuj oboje!
Máš to ťažké, ale začni staviať ;)
Kto vie? Možno šťastie dôjde aj k výzoru:)

nestastna a

je to od autora Rhonda Byrne....nazov....TAJOMSTVO...aj tuna na fore sa polemizovalo o tejto knihe...myslim ze je to nieco podobne,ako co si mi odporucil..vsugerovat si za kazdu cenu ze som zdrava a stastna a taka aj budem potom..

ceky

s tou teoriou pozitívneho myslenia: to by som celkom nepovedal. Hoci je dôležité aby si verila zámeru tej pyramídy, pozitívne myslenie nie je jej stavebným materiálom. Ale určite ako prímes by som ju použil;)... ide o to vedieť kde chceš byť ďalší stupeň ktorý budeš staviať. To je celá veda. Viac nepotrebuješ. Iba vytrvalosť, rozvahu a nenehať sa rozhádzať z neúspechu. Neúspech je predsa tvorcom úspechu. Bez jedného by nebolo druhé;)

nestastna a

ceky.....dakujem za rady naozaj si to cenim....uz som si pozrela tuto teoriu uvazovania....a zajtra si to prestudujem.....je to podobne ako pozityvne rozmyslanie.....alebo vyslielanie pozityvnych myslienok do vesmiru ako v knihe Tajomstvo...je to velmi tazke ked vas nieco boli a nehoji sa to.dakujem este raz

ceky

sa začnite podpisovať ako šťastná a pôjde to ;)tým chcem povedať že by ste mali zmeniť postoj lebo týmto sa nič nezlepší. hoci to je ťažké inak to nepôjde...tak keď niečo takto ľahko odsúdite tak sa nečudujte ako sa na vás všetko valí... premýšlajte! buď to vyskúšate alebo budete stále tam kde ste...a môžem povedať že vám to môže iba prospieť... je to 5 min štúdia a ke´d vám to nestojí za to tak vážne neviem prečo píšem už niekoľko minút pre vás ja. Ale fakt. Skúste to. Musíte sa na to pozerať ale inými očami ako skeptickými. Inak nevydržíte robiť niečo čomu neveríte.

nestastna a

na zazraky uz neverim....ja sa staram o seba.....ale ked raz je niekto chory...?ani chlapa nepotrebujem len zdravie!!!!

ceky

ooukidouki máš pravdu...
ak smiem poradiť: Je až zarážajúce koľko chorôb nalezie na človeka z psychického dôvodu... poznáte maslowovu hierarchiu potrieb? je to zázračná vec... je to 5 minútové štúdium a prídete na to ako sa dopracovať ku šťastiu...naplánujte si podľa nej zajtrajšok, vyspite sa a pustite sa do stavania tej pyramídy od základov. Nepreskočte ani jeden stupeň a uvidíte ako sa váš život zmení... veci vás začnú baviť a nakoniec sa začnete sebarealizovať! je to len 5 stupňov! 5 stupňov, čierneho na bielom ako sa stať šťastným človekom...skutočne to funguje a verím tomu že väčšina chorôb z vás zmyzne. Nech už vyzeráte akokoľvek keď sa začnete o seba starať neverím že sa nenájde chlap ktorí by to ocenil. Ale tú pyramídu si určite pozrite.

nestastna a

oukydouky.....DAKUJEM neboj samovrazda mi zatial nehrozi......ja som trpitelka znesiem toho vela,no niekedy ma nebavi takyto zivot,aj ked zit musim koli detom!!

oukydouky

Hlavne bud silna kvoli detom...nie je nic horsie, ako sa bat toho, ze mama spacha samovrazdu...vravim z vlastnych skusenosti:(( vyskusaj vyhladat psychologa...ked uz nic ine, tak sa mu aspon vyrozpravas. Aj to cloveku pomaha...Vela sil prajem!