Ahoj ked mam necelych 15 predaju mi kondom ?
Predaj kondomu
asko, kondomy nie su skodlive pre zdravie, prave naopak!!! bola by hlupost zakazat predaj kondomov. skor by bolo potrebne zakazat sex, kym deti nie su ako-tak zodpovedne.
kondom nepodlieha zakonu ktory stanovuje vysku rokov ako pri cigaretach a alkoholu..
jasne ze hej preboha ja som odjakziva kamoskam kupovala este v 14:D
Jasne, predaju ti. My sme kupovali v 17, ale myslim, ze moj vtedy viac ako na 15 nevyzeral :)
To zalezi od toho, aka je predavacka... myslim, ze ak mas 15 a vyzeras vyspelsie fyzicky, asi nebude problem....
A ako bombonik vam poviem jeden vtip:
Pride chlapik do drogerie a pyta si 100 kusov kondomov. Predavacka teda rata a rata, ale ma ich len 99. A tak sa chlapika pyta, ci teda moze byt aj 99. Chlapik sa na nu pozrie a povie: dajte mi tych 99 kondomov, ale mate na svedomi, ze ste mi skazila vecer!
:D
a prečo nie vsak bezpečnost je na prvom rade NIE????????
ja som kvoli stavke kupovala v tescu 5 balení kondomov a v pohode mi ich predali...predavač sa na mna iba pousmial....mala som 14
ved zajdi do tesca pripadne do ineho obchodu a tam v pokladni myslis ze sa s tebou budu zaoberat? hlavne ze ked deti chcu sexovat nech pouzivaju gumu ...
Chce vyskúšať ako si ho správne nasadiť, aby potom náhodou pred frajerkou nevizeral ako blbec :)
no ak nie na hranie tak je jasné prečo .... ach, sex v 15, kam to svet speje