v decembri ma caka stuzkova,.. chcem sa spytat kedy je vhody cas na nakup siat.. myslim tak aby aj pozicovne neboli uz potom take vybrakovane a tak.. a este by ma zaujimalo ci na stuzkovu s alebo bez partnera.. momentalne nemam ziadneho.. ale co ak..
STUZKOVAAA
ja byt tebou nepoziciavam si saty z pozicovne, ja som na stuzkovu odtial dala 2500 korun este za pozicanie a ked som videla ake krasne saty mali spoluziacky na stuzkovej kupene za tu istu sumu alebo este o polovicu menej tak mi az bolo luto ze vlastne mne tie saty neostanu...ak si nejako bolizku skus polsko tie trhy tam maju velky vyber a hlavne v tom decembri kedy to je pred plesovou sezonou...
No chystam sa mozno este koncom augusta poobzerat..... uvidim no ale chcem si dat na satoch zalezat..:)
no ked mate stužkovú v decembry, no ked zájdeš už v septembry tak by si mohla najsť také ktoré ti sadnú.skús sa aj po predajňach poobzerať.No na stužkovú sa chodí bud s partnerom alebo bez jedine v tom prípade ak sa dohodnete v triede. Ale väčšinou su stužkové s partnermi.