Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo všetko urobí chlap/chalan pre sex?

Príspevok v téme: Čo všetko urobí chlap/chalan pre sex?
Kika:)

Je možné, že vám bude tvrdit, že vás miluje, že vás zbožnuje, že je najštastnejší na svete, že počká aj mesiace, aby ste sa sním po čase vyspali?Teraz myslím skvor takých 16-17 ročných chalanov, alebo aj starších...?Sú schopný tak dlho vymáhat sex?Či ked im normálne poviem počkaj, a oni ochotne prikývnu, a dajme tomu čakajú pár mesiacov, Možem si byť istá, že niesú so mnou iba na sex?
Mám isté pochybnosti...Dakujem za príspevky:-P

Mám 17 a?Poznáme sa dva roky, dávali sme sa dokopy dlho, nieje to tak, že sme sa kdesik na zábave zajebávali a dali sme sa dokopy...ZA TO ŽE NEMÁM 30 NEZNAMENÁ, ŽE NEVIEM ČO JE LÁSKA....

ramirka

prepac kika ale mne je smiesne:sme spolu mesiac a velmi sa lubime..:D a o mesiac bude po laske..tipujem ze mas 16-17 rokov:))

Nie, asi si ma nepochopila, my sa lúbime a velmi, ešte spm mu nedala, ani ma netlačí, sme spolu mesiac,a ešte o tom nepadlo ani slovo, ale ja len tak, čo možem od neho očakávat.Myslím, že sex ma rád(šak kto by nemal no):D...

gabikaaa

tak Ti poviem z vlastných skusenosti a mám ich dost, nehladaj chyby, mozno mu islo o sex ale cim dlhsie s tebou bude a ked mu ho nedas, a budes sa spravat na urovni a bude mu s tebou dobre budes zabavna a budete mat spolocne zaujmy a vzajomne si pomahat tak tu lasku vytvoris postupne,,vsetko si musis budovat