Co si myslíte, ked má baba nižšieho partnera

maly??

chcela som este dodat, ze pred manzelom som chodila s chlapcom, ktory bol nizsi ako ja, tiez na zaciatku sa chvastal, ze ma take prednosti, no mylil sa.
ja som si pri nizsom partnerovi pripadala strasne velka a tucna, aj ked som 165/50kg, no pocit som mala zly, hlavne v posteli :D

maly??

moj manzel je dost vysoky, co mne vyhovuje a vlastne by som ani nechcela nizsieho partnera. a co sa tyka penisu, tak nemozem povedat, ze ho ma maly :D
to len nizky ludia hovoria, ze ho maju velky, tak si riesia svoj mindrak...

Petuska B

Neboj jimmy :-) ani ti ostatni nie su k zahodeniu :-)) To mas ako ked sa povie podla nosa poznas kosa a maju vsetky baby chlapov s velkym...nosom? :-))

Petuska B

Vzdy som mala bud o hlavu nizsieho partnera alebo o dve hlavy vyssieho :-) Musim podotknut, ze nizsky chlap = vacsi, resp. hrubsi penis nie je iba mytus :-) Ti vysoky zas maju vyhodu pocitu bezpecia a ochrany. No ak niekoho milujes nezalezi na centimetroch :-) Urcite by som to nejak extra neriesila uz vo vztahu, a urcite si podla toho partnera nevyberam. Podstatnejsie ako vyska su uplne ine veci, co tak napr. charakter, ako sa k tebe sprava atd. ???

jimmy

no, je to sice menej casty jav, ale nic vynimocne :) ked sa on citi v pohode, Teba by to trapit urcite nemuselo ;) hlavne, ze je zdravy a ze to medzi vami klape :)))