Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako ho umyvat?

Príspevok v téme: Ako ho umyvat?
Prinsipino

Prosim Vas , chcel by som sa opytat ako spravne umyvat penis . Mam umyvat len kozu , alebo si mam predkozku stiahnut za zalud a ten zalud si bez predkozky niecim umyt napr.voda a mydlo ? Lenze , mne je to dost neprijemne , moj zalud je dost citlivy . A este nieco . Na konci - na okraji je zalud trochen fialovy a ucitil som , ze aj zapacha .Ako ten zapach odstranit , porpipade cim je to sposobene , alebo je to normalne ? Prosim poradte .

Prinsipino

Jezis neni to fake , ja si penis umyvam pravidelne , len to okolo zaluda mi obcas zapacha a je fialove . Problem je , ze som si zalud neumyval mydlom , pretoze mi to bolo dost neprijemne :O) . Ale trenujem to a postupne to ide :D

coze?

počuvaj doteraz ti to umyvala mamka tak si sa nepozeral či čo?
kolko maš rokov? ako si niekto nemoze vediet umyt penis? jasne ze aj so zaludou,a predkozku doel
sa stavim ze toto je FAKE Prsipevok a niekto sa nudi

jamm

nemyslim ze mydlo je to najvhodnejsie. Prilis vysusuje. Kup si v lekarni tekute mydlo - BETADYNE. Je to chirurgicky roztok na dezinfekciu. Lekari si stym umyvaju ruky predtym ako sa zacnu niekomu hrabat vo vnutornostiach :) Mne to odporucil urolog a som spokojny paradne to dezinfikuje vsakovake bakterie a spinavosti z intymnych mjest. Totez mozu pouzivat aj baby...

Prinsipino

Ked ten zalud zacnem pravidelne umyvat mydlom a vodou , je sanca ze ten zapach a ta fialova farba okolo zaluda zmizne ?

jimmy

vidim, ze baby sa vyznaju :)))
presne tak ako vravia, trebat to umyvat, ci to je citlive, alebo nie :) v idealnom pripade a v ramci moznosti po kazdom vymoceni..bakterie su skarede :)

jimmy

vidim, ze baby sa vyznaju :)))
presne tak ako vravia, trebat to umyvat, ci to je citlive, alebo nie :) v idealnom pripade a v ramci moznosti po kazdom vymoceni..bakterie su skarede :)

Prinsipino

:P ja sa umyvam kazdy den ,penis som si umyval tak , ze som si umyvalpenis s predkozkou , nedaval som ju za zalud :oo) .

slnieckoooo

Prinsipino, aj dievcata sa musia umyvat a je to dokonca zlozitejsie ako u vas...takze bud rad...to su mi veci, ked chalan potrebuje aj s umytim vtaka poradit :-D.