Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problem pri sexe...

Príspevok v téme: Problem pri sexe...
Trisha123

Awojte...Chcela by som sa s vami poradit, co mam robit. Mám mladšieho priatela, a lubim ho veeelmi. Rozumieme si dobre, ale co sa týka sexuálneho zivota...to neklape.
Predohru absolvujeme, priatelovi sa postaví penis...a kým si nasadí kondóm tak mu penis vzdy ochabne..:-(((
Prosím poradte mi, ze ci by mal íst k nejakému odborníkovi s tým..bo takto nemozeme mat spolu ani pohlavný styk..
Dakujem Vám za radu...

Trisha123

On ma 19...ale nema este skusenosti v tomto smere...ale iné veci mu idu skvele...len co sa týka, toho nasadzovania kondomu je to problem...:-(((...ze to tak vzdy skoncí...ja neviem ako mu pomoct, tvrdí,ze aj on to tak velmi chce...povedala som mu,ze by mal navstívit nejakého odborníka, aby mu poradil...spravila som dobre?hm?

Trisha123

To isté, som mu aj ja vravela..ze by nemal byt taký napätý, ale sa uvolnit, a nestrestovat sa...ked uz to vyzeralo,ze to bude OK...tak znova nic...ja neviem, ale on povedal,ze sa nebojí toho, a ze to so mnou velmi chce...ze asi preto mu to nejde...

Bombón

Priateľ nad tým moc premýšľa a veľmi to v hlave rieši. Pokiaľ sa neuvoľní a nepovie si, že to bude fajn a že všetko skončí orgazmom tak sa mu to bude stávať stále..

usiko

no, tak mozne keby si mu to nasadila ty? nebolo by t lepsie?

inak, on sa pravdepodobne hanbi, alebo je v rozpakoch ked si to nasadzuje a preto mu to ochabne...tam by bolo treba ho nejako ubezpecit, ze je to ok...pripadne mu pomoz...ja neviem, lizanim a sucasne natahovanim.....