Tehotna?asi nie:(

bella1988

pockaj nemas priatela? a s kym si potom praktikovala tu prerusovanu suloz? ci to bol len taky nahodny sex?
no veru treba si davat pozor, lebo ja som tiez kedysi nevedela ze sa moze aj takto otehotniet, ale potom som si cosi o tom vyhladala na internete a tam som sa dozvedela o tych kvapockach lasky. poznam ludi, co na tom principe funguju aj niekolko rokov a nic sa im nestalo, ale niekto to moze skusit raz a moze mat akurat taku smolu, ze zisti ze bude mat babo.
tak hlavne teraz este zbytocne nestresuj a fakt si skoc kupit ten tehotensky test, aby si vedela na com si.
aj ked ja neviem ako to je s tymi testami, ze kolko dni po tom pohlavnom styku sa to uz da zistit ,ci si v tom alebo nie.

bella1988

no teda ja byt na tvojom mieste tak si bezim kupit ten test, to tehotenstvo si sice mozes len nahovarat, ale mozes byt aj naozaj tehotna. ako nechcem ta strasit ,ale neviem ci si nikdy nepocula o tom aka je prerusovana suloz nespolahliva ,,antikoncepcia" sak ci precitaj:

Gynekológovia ju považujú za mimoriadne nespoľahlivú pre jej Pearlov index 15-35. Znamená to, že zo sto žien počas jedného roka otehotnie pri používaní tejto metódy 15 až 35.

Prečo však zlyháva? Mnohí muži sa dušujú, že sa naplno ovládajú a nič im „neušlo“. Bohužiaľ, to nie je pravda. Už od prvých chvíľ, kedy je muž vzrušený, vylučuje jeho penis tzv. kvapôčky lásky. Tie majú za úlohu penis zvlhčiť a obsahujú tiež určité množstvo spermií. Práve tieto spermie sú zvyčajne zodpovedné aj za nechcene splodené deti.

Takze sama vidis aj ked sa tvoj priatel do teba neurobil neznamena to, ze sa do teba spermie nedostali, kedze ste nepouzili ani kondom ani nic ine.
ja som sa so svojim priatelom bala spavat aj s kondomom ,lebo som tejto ochrane neverila ,som si radsej dala predpisat antikoncepciu a odvtedy som bez strachu :)
skuste aj vy nejaku ochranu a potom sa nemusis obavat ;)

bella1988

no teda ja byt na tvojom mieste tak si bezim kupit ten test, to tehotenstvo si sice mozes len nahovarat, ale mozes byt aj naozaj tehotna. ako nechcem ta strasit ,ale neviem ci si nikdy nepocula o tom aka je prerusovana suloz nespolahliva ,,antikoncepcia" sak ci precitaj:

Gynekológovia ju považujú za mimoriadne nespoľahlivú pre jej Pearlov index 15-35. Znamená to, že zo sto žien počas jedného roka otehotnie pri používaní tejto metódy 15 až 35.

Prečo však zlyháva? Mnohí muži sa dušujú, že sa naplno ovládajú a nič im „neušlo“. Bohužiaľ, to nie je pravda. Už od prvých chvíľ, kedy je muž vzrušený, vylučuje jeho penis tzv. kvapôčky lásky. Tie majú za úlohu penis zvlhčiť a obsahujú tiež určité množstvo spermií. Práve tieto spermie sú zvyčajne zodpovedné aj za nechcene splodené deti.

Takze sama vidis aj ked sa tvoj priatel do teba neurobil neznamena to, ze sa do teba spermie nedostali, kedze ste nepouzili ani kondom ani nic ine.
ja som sa so svojim priatelom bala spavat aj s kondomom ,lebo som tejto ochrane neverila ,som si radsej dala predpisat antikoncepciu a odvtedy som bez strachu :)
skuste aj vy nejaku ochranu a potom sa nemusis obavat ;)

malaalam

a co tak pouzivat kondom? alebo cez plodne a nepolodne dni? no ak bude pozitivny, tak to nezmeni to ze ci si ho spravis dnes alebo az po tyzdnovom stresovani...

malaalam

potom? no potom budes vediet na com si...
aspon nebudes mat stres potom, test trva 3 minutky a potom mas klud...