Ako sa zbaviť folikulitídy - červené vyrážky na nohách po holení...je to hrozné....? poradí niekto dobrý recept ??
FOLIKULITíDA
folikulitide nepredides, ked mas citlivu pokozku, tak mas proste smolu - mam to potvrdene nezavisle od troch lekarov :(
ak to mas vaznejsie, ako len obycajne cervene vyrazky, tak vyskusaj camfor-ichtyolovu mast, hnusne smrdi, ale pomaha :)
No ja som prisla do lekarne, uprela som na ne smutne oci, ze to mam predpisane od lekara, ale nemozem sa k nemu dostat a ci by mi nemohli predat male balenie a bola taka zlata, ze mi ho predala.
...pozerám na nete a nikde sa nedá kúpiť, všade je na predpis !?
Quenta a odkiaľ si, že ti ho predali bez predpisu ??...lebo ja som si vyhľadala v registri a tam píše,že je to len na predpis ?!
Mne ho vzdy predali.
dik za radu, ale to je na predpis....
Eryfluid Roztok z lekarne.
dakujem, ešte niekto ?
ja by som vam radila holit sa v smere rastu chlkov, nie v protismere. po holeni si danu oblast vycistite spiritus dilutus, cize 60% lekarenskym liehom. mna tieto drobne vyrazky
netrapia, tento recept, ktory odporucala dermatologicka, som len citala v jednom casopise. ak vam ale ani toto nepomoze, je potrebne navstivit dermatologa.