Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

FOLIKULITíDA

vierqa

Ja si hned po holeni osprchujem nohy studenou vodou. Odkedy to praktizujem chlpky mi po holeni nezarastaju. Vrelo odporucam!

isisBA

folikulitide nepredides, ked mas citlivu pokozku, tak mas proste smolu - mam to potvrdene nezavisle od troch lekarov :(
ak to mas vaznejsie, ako len obycajne cervene vyrazky, tak vyskusaj camfor-ichtyolovu mast, hnusne smrdi, ale pomaha :)

Quenta

No ja som prisla do lekarne, uprela som na ne smutne oci, ze to mam predpisane od lekara, ale nemozem sa k nemu dostat a ci by mi nemohli predat male balenie a bola taka zlata, ze mi ho predala.

dafne

Quenta a odkiaľ si, že ti ho predali bez predpisu ??...lebo ja som si vyhľadala v registri a tam píše,že je to len na predpis ?!

mississ

ja by som vam radila holit sa v smere rastu chlkov, nie v protismere. po holeni si danu oblast vycistite spiritus dilutus, cize 60% lekarenskym liehom. mna tieto drobne vyrazky
netrapia, tento recept, ktory odporucala dermatologicka, som len citala v jednom casopise. ak vam ale ani toto nepomoze, je potrebne navstivit dermatologa.