čo môže spôsobovať že sa mi často mení farba očí?napr mám ich modrosivé a o 10 minút ich mám zelené.potom ich mám modrozelené a potom skôr dosiva.
meniaca sa farba očí
Ako malá som mala modré oči, ale len krátko. Stále som mala skoro až čierne oči no v poslednej dobe mi každí hovorí že sú zlatohnedé. Čím to je?
aojte :) aj mne sa meni farba oci .... v priebehu par sekund sa uplne zmenia pozeram sa do oci napriklad naj kamoske a zrazu mi povie ze zasa sa menia ...... ludi okolo mna ktory si to vsimnu prvy raz to vydesi vzdy ...:( uz ma to zacina stvat .. su sive zrazu zasnu modriet potom su ako keby tyrkysove potom modre jasno modre a zrazu zacnu chytat az cierne odtiene ......... dokonca som si vsimla ze obcas vidim bez problemov v absolutnej tme
podla nalady cloveka......
ani ja som tomu nechcel verit...ale poznam cloveka co sa mu to meni...sice malinko,ale predsa.
mne sa tiez meni farba oci... ja som mala modre oci a teraz ich mam do zelena ale neviem nikde na internete najst preco alebo c to zapricinuje.... mozno to je aj genetikou ze nemusim mat oci po rodicoch ale napriklad po starych rodicoch... ale rada by som sa dozvedela viac.... ked nic nenajdem tak sa spytam mojej ocnej lekarky ako to je
wawawa, ja som mala od začiatku hnede:)) ale napr. moj byvaly priatel mal ako dieta modre oci a blond vlasy a teraz ma zelene a je ciernovlasy:D
hej preco sa menia?
mno ty by ma teda zaujímalo od čoho to závisí (btw, každé dieťa má modré oči)
Ahoj.
Ja mam hnedozelene oci a tiez sa menia na zelene. Ale nikdy neviem kedy. Vzdy mi len niekto povie, ze mam uplne zelene oci a po niekolkych minutach sa tam objavi uz aj hneda a su zas hnedozelene.
Ja mam tiez meniacu sa farbu oci. Ako dieta som mala svetlomodre oci. Teraz vsak o nieco stmavli. Normalne su zelenomodre, skor tmavsie. Ked sa vsak niekoho opytam, hovoria mi, ze su zelenomodre, sivomodre, sivozelene alebo len zelene alebo sive. Ten isty clovek mi v roznom casovom rozpeti povie dve odlisne farby. Pritom, ked sa ich opytam na farbu, hladia mi do oci neskutocne dlho a vidim, ze rozmyslaju, co je to za farbu. Na sebe viem, ze ked som v pohode, su viac modre a ked som nastvata, su viac zelene. Cim som nastvatejsia, tym su viac zelene. Pravda, niekedy zalezi, aj co mam oblecene.
ja mam hnedozelene a tiez niedkey su uplne tmavohnede a niekedy je tam viac tej zelenej.myslim ze vela ludi to ma podobne...